Ads Top

Οι τελευταίες εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα


Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης για την παραχώρηση της έκτασης γύρω από την Τούμπα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ήδη έτοιμο το πλάνο του για την έδρα του δικεφάλου του Βορρά.

Πριν από περίπου έναν μήνα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είχαν αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί για τη δημιουργία του νέου γηπέδου ΠΑΟΚ και είχε τονίσει ότι η ρύθμιση που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή του βρίσκεται σε νομοπαρασκευαστική διαδικασία. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για το θέμα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δεν ανησυχούν.

Οι άνθρωποι του δικέφαλου αντιλαμβάνονται όπως λένε ότι η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν αλλαγές και χαθεί χωρίς λόγος επιπλέον χρόνος. "Είμαστε σε καλό δρόμο" τονίζουν χαρακτηριστικά για το θέμα και παραμένουν σε κατάσταση αναμονής για την τροπολογία που θα ανοίξει το δρόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του δικεφάλου.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.