Ads Top

Έστειλε μήνυμα τίτλου ο ΠΑΟΚ, αλλά τα δύσκολα τώρα έρχονται


Ο ΠΑΟΚ έβγαλε «καθαρός» τον δύσκολο μήνα, έστειλε μήνυμα τίτλου στους άλλους δύο, όμως οι επικίνδυνες αποστολές τώρα ξεκινούν όπου θα έχει Έλληνες διαιτητές στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
«Τα δύσκολα πέρασαν» λένε στην Τούμπα μετά τον αγωνιστικό Γολγοθά που είχε ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα. Όμως είναι έτσι τα πράγματα; Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου και θα σας τις αναλύσω παρακάτω. Ο Δικέφαλος είχε έναν υπέροχο αγωνιστικό μήνα βγαίνοντας αλώβητος από αναμετρήσεις που παιζόταν… ο μισός τίτλος του πρωταθλητή, ενώ κατάφερε να ξεφύγει απ;o τους διώκτες του με +3 βαθμούς.

Μπορεί οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα να μην συνδυάστηκαν με όμορφο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό λίγο μετρά για τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό που μετράει είναι η πρώτη θέση, οι δύο νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, το «σβήσιμο» της ποινής των -2 βαθμών από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό είναι πως κατάφερε να μεταφέρει την πίεση και το άγχος στους δύο του Λεκανοπεδίου. Οι Ασπρόμαυροι έστειλαν μήνυμα τίτλους στο πανελλήνιο πως φέτος έχουν όλα τα εφόδια για να το κατακτήσουν.

Η διακοπή θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, να ανασυνταχθεί αγωνιστικά. Οι παίκτες του Λουτσέσκου να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν πριν ξανά σπριντάρουν για το δεύτερο μισό του πρώτου γύρου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν βάλει ως στόχο να βγουν πρωταθλητές χειμώνα και μάλιστα χωρίς απώλειες. Προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή κι αν μπορέσουν να αυξήσουν την διαφορά των τριών βαθμών από τους διώκτες του.

Πάμε τώρα στο θέμα που σας προϊδέασα νωρίτερα και γιατί λέω ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν, αλλά τώρα έρχονται. Αν όχι σε όλα, στα περισσότερα παιχνίδια που ακολουθούν (δεν ξέρω αν θα τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές με Άρη και Παναθηναϊκό), θα παίξει με Έλληνες διαιτητές. Έχουμε αντιληφθεί όλοι τι γίνεται όταν διαιτητεύουν, ρέφερι από την Αττική την Εύβοια και από διάφορες άλλες περιοχές, τον Δικέφαλο. Δείτε τι έγινε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο φορές σταμάτησαν παίκτες του ΠΑΟΚ, πέναλτι δεν δόθηκε. Δείτε τι έγινε στην αναμέτρηση της Ξάνθης με την Λάρισα και τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στην ΕΡΤ.

Η νούμερο ένα απειλεί για την αρμάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν είναι ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί τους. Επειδή ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι ο νέος χαλίφης του ποδοσφαίρου πολύ φοβάμαι πως το χειρουργείο θα είναι μεγάλο και μάλιστα χωρίς αναισθητικό.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.