Ads Top

Aυτός είναι ο πιο άστοχος επιθετικός της Superleague!


Ανήκει σε μεγάλη ελληνική ομάδα! - To απέδειξε και χθες ότι το γκολ δεν το έχει. Ποιος είναι;
Σε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις ως βασικός, ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο μετράει μόλις ένα γκολ, όντας ο πιο άστοχος επιθετικός της Superleague.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο πρωτάθλημα, καθώς τα δέκα τέρματα που έχει πετύχει σε πρωτάθλημα (9) και Κύπελλο (1) επιτεύχθηκαν από ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερς, ωστόσο είναι εμφανές ότι δεν έχει πάρει αυτά που θα περίμενε από τη γραμμή κρούσης του.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι τόσο ο Γκερέρο, όσο κι ο Μεριά έχουν αρκεστεί μόλις στο ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πιο αποτελεσματικός ήταν ο Μάνος που σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Κύπελλο.

Ιδίως δε ο Ισπανός στράικερ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές στον Ολυμπιακό, αλλά και στην τρίτη θέση συνολικά στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα μετράει συνολικά 14 προσπάθειες (11 σουτ, 3 κεφαλιές), αλλά μόλις μία εξ αυτών κατέληξε στα δίχτυα. Κανείς άλλος φορ μάλιστα στο πρωτάθλημα δεν έχει ανάλογη επίθεση, τη στιγμή που αγωνίστηκε βασικός στα τέσσερα πρώτα ματς και μπήκε αλλαγή στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σπιριντόνοβιτς του Πανιωνίου μετράει επίσης 14 τελικές, χωρίς μάλιστα να σκοράρει, ωστόσο δεν είναι "9άρι". Το ίδιο και οι Τριάδης (Απόλλων Σμύρνης), Μυστακίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σουμπίνιο (Λεβαδειακός) με 11, 10 και 9 τελικές αντίστοιχα ή ο Πίτι (Λάρισα) με 8, όλοι τους “άσφαιροι”.

Οριακά χειρότερη του Γκερέρο η επίδοση του Γιώργου Μασούρα (Πανιώνιος) με 1 γκολ σε 13 προσπάθειες. Περισσότερες τελικές από τους Γκερέρο και Σπιριντόνοβιτς έχουν μόνο οι Μπακασέτας (19) και Κουλούρης (16), μετρώντας όμως δύο και τρία γκολ αντίστοιχα.


Όσο για τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες, πρώτος στη λίστα είναι ο -δεξιός μπακ- Ματίας Γιόχανσον (Παναθηναϊκός) με 3 γκολ σε ισάριθμες τελικές (!) κι ακολουθούν οι Γιουνές (Άρης), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ), επίσης με 3 γκολ (τα δύο με πέναλτι ο Τυνήσιος, ένα πέναλτι ο Σέρβος) αλλά σε 6 και 7 τελικές αντίστοιχα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.