Ads Top

Η Σίτι θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ, προσφέρει 330.000.000 ευρώ για έναν παίκτη!


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πάρει το ΟΚ από την διοίκηση της Σίτι και είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση που θα σπάσει κάθε μεταγραφικό ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Τα ποσά πλέον έχει ξεφύγει, κάθε ομάδα ζητάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει το αστέρι της. Η Σίτι όμως ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση που θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Σύμφωνα με το Don Balon, η ομάδα του Μάντσεστερ θέλει να αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι τον Κίλιαν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, προλαβαίνοντας έτσι την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα της Ισπανίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 250.000.000 ευρώ στους Παριζιάνους για την απόκτηση του υπερταλαντούχου Γάλλου επιθετικού το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, έχουν υπολογίσει χωρίς τους "πολίτες' που ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση - μαμούθ για τον 20χρονο Εμπαπέ ύψους 330.000.000 ευρώ!

Τα ποσά είναι πάρα πολύ υψηλά, είναι 100 εκατομμύρια παραπάνω (περίπου) από την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί, που κατέχει τον τίτλο της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Φυσικά με το ποσό που προσφέρει η ομάδα του Γκουαρδιόλα, η Παρί δεν πρόκειται να πει όχι, αλλά σίγουρα για να πραγματοποιηθεί μία τέτοια κίνηση και ένα τόσο σημαντικό deal απαιτείται χρόνος από όλες τις μεριές.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.