Ads Top

Το κόκκινο «τίκι τάκα» των 10''


Χρειάστηκαν μόλις 10 δευτερόλεπτα. Τί είναι 10'' μπροστά στα 5.400 ενός ολόκληρου 90λεπτου; Κι όμως μέσα σ' ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να δεις κάτι που θα σε «γεμίσει» και θα πεις: άξιζε που παρακολούθησα όλο το 90λεπτο.
Μιλάμε για τη φάση του 60ου λεπτού και τη σπουδαία χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη απέναντι στον Απόλλωνα. Όλοι μιλούν για την αστοχία στο φινάλε και κανείς για τη μαγεία της δημιουργίας.

Το ρολόι έγραφε 59.09 όταν ο Νάτχο έπαιρνε τη μπάλα από τον Βούκοβιτς λίγο πάνω από το κέντρο. Ο Ισραηλινός έδινε κάθετα στον Λάζαρο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με πλάτη στην εστία. Αφού υποδέχθηκε και προστάτευσε τη μπάλα την «έσπασε» προς τα δεξιά όπου ήταν ο Φορτούνης. Κι εκείνος βλέποντας την κίνηση του Νάτχο στην άλλη πλευρά, στην πλάτη των αμυντικών του Απόλλωνα, του σέντραρε.

Κι ο Μπίμπαρς, ως κλασικός δημιουργικός και άκρως ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με τη μία πάσαρε παράλληλα στον Φετφατζίδη που έκανε κίνηση φορ στην περιοχή από την απέναντι (δεξιά) πλευρά.

Όλα αυτά σε 10 δευτερόλεπτα. Όλα αυτά από το 59.09 στο 59.19!

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.