Ads Top

«Διέλυσε» τον Ηρακλή με 1-6 στο Καυταντζόγλειο ο Ατρόμητος!


«Χτύπημα» πιο ισχυρό κι από… ροπαλιά έδωσε ο Ατρόμητος στον Ηρακλή. Με καταιγιστική εμφάνιση, πήρε εντυπωσιακά το διπλό που χρειαζόταν για να μην κινδυνεύσει η πρόκρισή του στο Κύπελλο (6-1). 
Ποιος είδε τον Ατρόμητο και δεν τον φοβήθηκε στο Καυταντζόγλειο!

Γνωρίζοντας ότι δεν έχουν περιθώριο απώλειας μετά την γκέλα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ, οι Περιστεριώτες σάρωσαν τον ελλιπή Ηρακλή και έφυγαν με εντυπωσιακό διπλό (6-1).

Αγωνιζόμενη με αρκετούς βασικούς (την ώρα που ο «γηραιός» είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του) η ομάδα του Κάναντι προηγήθηκε στο 10’ με κεφαλιά του Κοτσόπουλου έπειτα από άστοχη έξοδο του Αμπάρη σε κόρνερ.

Αφού λοιπόν το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλα γκολ, στο δεύτερο μέρος… έβρεξε. Γιατί αρκούσε ο Κοτσόπουλος να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα (με κοντινή προβολή στο 47’) για να μιμηθούν… αρκετοί ακόμα το παράδειγμά του.

Έτσι, ο Ενσικουλού ετοίμασε ένα ακόμα γκολ για τον Κουλούρη (59’), πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε ο ίδιος ο Αφρικανός (περνώντας τον Αμπάρη) και στο 73’ ήταν η σειρά του Μανούσου να χριστεί σκόρερ (με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή).

Ακολούθησε το γκολ της τιμής για τον Ηρακλή με τον Χασομέρη στο 85’, ωστόσο την τελευταία λέξη την είπε ξανά ο εκπληκτικός Κοτσόπουλος, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.


*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.