Ads Top

Οι «τιμωρίες» από τον Λάζαρο δεν θα έχουν τελειωμό!


Η υπόθεση Χριστοδουλόπουλου στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είχε μεγάλους νικητές και έναν τεράστιο χαμένο. Στην πλευρά των νικητών ο Ολυμπιακός και ο Λάζαρος. 
Χαμένη, ξεκάθαρα, η πλευρά της ΑΕΚ. Κι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από την ανακοίνωσή της και τις αντιδράσεις από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» μετά την πρωτόδικη απόφαση. Ήδη από το πρωί της Δευτέρας, πριν καν την ανακοίνωση, είχε φροντίσει η πλευρά των ηττημένων να δημιουργήσει κλίμα μέσα από ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στη διοίκηση της.

Μέχρι και πώς θα πρέπει να αναλάβει δράση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, για τη «διαρροή» σχετικά με την απόφαση. Όχι τίποτα άλλο μα ο Β. Γραμμένος ασχολήθηκε με την ιστορία αυτή. Δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για να… ανακαλύψει τι έγινε! Το θέμα δεν είναι απλό. Έχει περισσότερες διαστάσεις. Γιατί στο παρελθόν όλοι αυτοί που τώρα καλούν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να ασχοληθεί, δεν έκαναν το ίδιο σε άλλες περιπτώσεις που μαθεύονταν από πριν μια απόφαση! Όταν κυκλοφορούσαν σε συγκεκριμένα Μέσα αποφάσεις πριν καν εκδοθούν κι ανακοινωθούν, αυτοί που τώρα αντιδρούν δεν έκαναν το ίδιο.

Παρατηρούσαν τις καταστάσεις, αλλά δεν «φώναζαν» για ό,τι είχε συμβεί. Δεν καλούσαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ ή άλλους αξιωματούχος του ελληνικού ποδοσφαίρου να ασχοληθούν και να ανακαλύψουν τι έγινε! Τότε εκείνοι που καλύπτονται με το «μανδύα» της αντικειμενικότητας, έμεναν άπραγοι και απλοί παρατηρητές! Τώρα, για λόγους που ξέρουν καλά, έχουν διαφορετική προσέγγιση στις καταστάσεις. Πόσω δε μάλλον όταν είχαμε να κάνουμε με δικαστικές αποφάσεις! Αυτές που έβγαιναν σε συγκεκριμένα Μέσα από πριν. Εκεί ήταν όλα… μέλι-γάλα! Λογικό αυτό διότι δεν ήταν αποφάσεις θετικές για τον Ολυμπιακό. Ήταν πάντα αρνητικές και όπως ξέρετε, η… εξυγίανση άλλο που δεν θέλει!

Εξάλλου τώρα που αδικούνται οι «ερυθρόλευκοι» σε όλα τα επίπεδα, το ποδόσφαιρο -κατά αυτούς- επέστρεψε στην… κανονικότητά του! Σε δύο αγωνιστικές δεν έχουν καταλογιστεί δύο πέναλτι μαρς υπέρ του Ολυμπιακού, όμως όλα είναι μια χαρά. Την ίδια στιγμή ο επόπτης Καμπούρης «καρατομήθηκε» για το οφ σάιντ στη Νέα Σμύρνη. Δύο αντίστοιχα είχαμε στα ισάριθμα πρώτα ματς του Ολυμπιακού. Με τον Ομάρ και τον Τσιμίκα, αλλά δεν είχαμε αντίστοιχη αντίδραση από την ΚΕΔ!

Ούτε από τα Μέσα που αναφέραμε παραπάνω. Ίσως η… εξυγίανση να κοιτά ποια ομάδα αδικείται και να παίρνει αποφάσεις! Δεν την νοιάζει εάν διαιτητές και επόπτες υπέπεσαν σε λάθη, αλλά ποια ομάδα αδικήθηκε από τα λάθη. Εάν είναι οι «ερυθρόλευκοι» αυτή η ομάδα, δεν τρέχει τίποτα! Είπαμε. Τώρα το ποδόσφαιρο είναι… κανονικό, αφού αδικείται μόνο ο Ολυμπιακός!

Σκεφτείτε πώς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάκος έγραψε στην έκθεσή του για τη φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, στο χέρι του Τζημόπουλου. Θεωρώντας ότι δεν υπάρχει παράβαση! Μόνο αυτός είδε έτσι τη φάση. Με τον Κερκυραίο παρατηρητή να χάνει εκείνη που ο Τζημόπουλος προσπάθησε να σταματήσει τον Μιράντα, τραβώντας τη φανέλα του -σχεδόν την έβγαλε! Στη δε έκθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναφέρει πώς αφού τα λάθη δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, δεν ήταν πρόβλημα. Τι άλλο θα ακούσουμε πια;

Ας γυρίσουμε, όμως, λίγο και στο θέμα της απόφασης για τον Λάζαρο και τη συνέχεια της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο. Είναι σίγουρο πώς από την πρωτόδικη απόφαση από την ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ έχει πληγεί η εικόνα του Δ. Μελισσανίδη. Σε μια περίοδο που ακούει τα εξ’ αμάξης από τον κόσμο της ΑΕΚ, έρχεται και η ήττα στο θέμα με τον Χριστοδουλόπουλο και δέχεται ένα ακόμα πλήγμα. Μεταγραφές δεν κάνει παρά τα πολλά εκατομμύρια έσοδα από το Champions League, τώρα χάνει και την υπόθεση με τον Λάζαρο.

Μια υπόθεση που, όσο κι αν λένε το αντίθετο, από την αρχή ήξεραν στην ΑΕΚ πώς δεν έχουν καμμιά τύχη, αλλά την κυνήγησαν γιατί αυτό ήθελε ο Μελισσανίδης. Αφού δεν κατατέθηκε ποτέ το δεύτερο συμβόλαιο του παίκτη, πώς θα μπορούσε να έχει ισχύ; Δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει νομικά για να το καταλάβεις! Οι «κιτρινόμαυροι» την κυνήγησαν γιατί έτσι ήθελε ο Μελισσανίδης. Τον… πείραξε η κίνηση του Λάζαρου που ήξερε πώς έχουν τα πράγματα και έκανε ό,τι καλύτερο για την καριέρα του. Επέλεξε να την συνεχίσει στην κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Τον Ολυμπιακό!

Το θέμα, θεωρητικά, δεν έχει κλείσει αφού εκκρεμεί και η εκδίκαση στο διαιτητικό δικαστήριο. Μπορεί εκεί να αλλάξουν τα πράγματα; Η λογική λέει όχι, για την… εξυγίανση όμως δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά! Αλλά το θέμα είναι ένα. Ο Λάζαρος δεν έκανε κάτι παράτυπο. Ήταν απόλυτος νόμιμος σε όλες τις κινήσεις του. Πάνω από όλα, σωστός και τυπικός. Και το κυριότερο… έξυπνος! Την πιο κατάλληλη εποχή στην καριέρα του ήρθε στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα της καρδιάς του. Για να γράψει ιστορία και να σηκώσει κούπες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Έχει, όμως, και μια νέα αποστολή που έχει δρομολογηθεί. Σε μερικές εβδομάδες θα την εκτελέσει. Να σκοράρει στο ΟΑΚΑ και να πετύχει με τον Ολυμπιακό, ένα μεγάλο «διπλό». Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει για μια ακόμα φορά.

Υ.Γ. 1 Η απόφαση για τον Λάζαρο είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΚ. Οπότε για ποια πρόστιμα «μιλάει» η πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Υ.Γ. 2 Σε εκπληκτική κατάσταση ο Φορτούνης. Το έδειξε και με την Εθνική. Θα πρέπει ο Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει μερικές ανάσες γιατί έρχονται συνεχόμενα, δύσκολα ματς.

Υ.Γ. 3 Στοίχημα με τον εαυτό του έχει βάλει ο Γιάγια Τουρέ. Εντατικές προπονήσεις καθημερινά για να προλάβει το ματς με την Μπέτις. Θα το κερδίσει, γιατί η θέλησή του είναι τεράστια!

Υ.Γ. 4 Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο με την Μπέτις, αλλά πρέπει να γεμίσει και την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης. Όλοι μαζί μια γροθιά!

Υ.Γ. 5 Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μαντί Καμαρά και με την εθνική της Γουινέας. Ο νεαρός δείχνει πώς οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν… λαβράκι! Για πολλά χρόνια.

Υ.Γ. 6 Η Κυβέρνηση δίνει εκτάσεις και… φτιάχνει σε όλους γήπεδα. Μονάχα με τον Ολυμπιακό δεν έκανε κάτι. Θα το καταλάβει το λάθος της, αλλά θα είναι πολύ αργά.

Υ.Γ. 7 Η Κυριακή ήταν ξεχωριστή ημέρα. Παντρεύτηκε ο αδερφός μου Αλέξανδρος, βαπτίστηκε ο ανιψιός μου Κωνσταντίνος και παντρεύτηκε ο πολύ καλός μου φίλος Διονύσης Βερβελές. Εύχομαι και στους δύο ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα. Και στον μικρό να είναι πάντα ευτυχισμένος!

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.