Ads Top

Απίστευτη κίνηση Λουτσέσκου – Τι έκανε όταν… έβραζε η Τούμπα!


Για αυτό είναι μεγάλος κόουτς! - Πήρε με… περίπατο τη μάχη από τον Ουζουνίδη.  
Ο Ραζβαν Λουτσέσκου ήθελε όσο τίποτα τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και για αυτό πανηγύρισε έξαλλα και τα δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Μάλιστα, στο 2-0 ο Σέρβος άσος μόλις είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπάρκα, έφυγε… σφαίρα για τον πάγκο, όπου έπεσε πάνω στην αγκαλιά του προπονητή του, ο οποίος ήδη πανηγύριζε τρελαμένος.

Ο Ρουμάνος ωστόσο, παρά την εικόνα που έχουν σχηματίσει πολλοί λόγω των δηλώσεών του πριν ή μετά τα ματς, ακόμα και εκείνη τη στιγμή που η Τούμπα… έβραζε, ήταν ψύχραιμος και απέδειξε γιατί είναι προπονητής για πολύ υψηλό επίπεδο.

Ενώ λοιπόν όλοι βρίσκονταν στα… ουράνια για το δεύτερο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου «προσγειώθηκε» πολύ γρήγορα και γνωρίζοντας ότι ακόμα το ματς βρισκόταν στο 59ο λεπτό, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να δώσει οδηγίες!

Μέσα στον πανικό λοιπόν, ο Ραζβάν έπιασε τον Μαουρίσιο και φωνάζοντας του, προφανώς για να τον… αφυπνίσει του εξήγησε ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στη μεσαία γραμμή τόσο στις μεταβιβάσεις του όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα και του σημείωσε με νόημα ότι ακόμα υπάρχει χρόνος μέχρι τη λήξη.

Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν φανερά απογοητευμένος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ΑΕΚ έχανε με 2-0, έχοντας δεχθεί δύο τόσο… φθηνά γκολ. Αυτό φώναζε και στους αμυντικούς του, οι οποίοι έχασαν δύο φορές τον Πρίγιοβιτς και το πλήρωσαν ακριβά!


*sportdog.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.