Ads Top

Πανικός με τον μικρό στον Παναθηναϊκό - Τρέχει να τα... μαζέψει ο Νταμπίζας - Θα προλάβει;


Σήκωσε κεφάλι ο πιτσιρίκος, «τρομάρα» στο τριφύλλι.
Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για την φετινή ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι Πράσινοι ξεκινούσαν με πολλά μεικονεκτήματα τη σεζόν, λόγω του -6 και των περιορισμών στις μεταγραφές, όμως κατάφεραν να εκπλήξουν τους πάντες ευχάριστα και να γίνουν από νωρίς το επίκεντρο των συζητήσεων στο πρωτάθλημα της Superleague.

Oι "μπέμπηδες" του Δώνη δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο και βγάζουν χαρακτήρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που μαρτυρά και η βαθμολογική συγκομιδή του Τριφυλλιού με το 3Χ3, που "έσβησε" άνετα την τιμωρία βαθμών, με την οποία ξεκίνησε τη χρονιά.

Σε κάθε ματς αποκτούν τον ρόλο του πρωταγωνιστή διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, όπως ήταν ο Ματίας Γιόχανσον στο ματς με την ΑΕΛ, ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι από τους πιτσιρικάδες που ξεχωρίζουν και ήδη έχουν αρχίσει να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Κι αν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν γνωστοί στην πιάτσα και στον μικρόκοσμο των ατζέντηδων, δεν ίσχυε το ίδιο για τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο παίκτης που έχει εκπλήξει με την απόδοσή και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Δεν είναι μόνο τα ωραία γκολ που έχει πετύχει, είναι και η συνολική εικόνα του στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, οι ασίστ που βγάζει και η επίδραση που έχει ως τώρα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Με τις εμφανίσεις του ο 20χρονος έχει αρχίσει να προσελκύει κόσμο από το εξωτερικό και φυσικά αναφερόμαστε σε ομάδες που τον έχουν βάλει, ήδη, στη λίστα τους.

Φυσικά, όσο οι πιτσιρικάδες κάνουν τέτοια παιχνίδια, τόσο θα κάμπντονται οι αντιρρήσεις που είχε μέχρι πρότινος ο Παναθηναϊκός στο θέμα των αναπροσαρμογών των συμβολαίων του. Αυτό σημαίνει ότι σιγά - σιγά οι άνθρωποι της ομάδας θα κληθούν να μπουν σε τέτοιες διαδικασίες, κάτι που αναμένεται να είναι η πρώτη δουλειά των νέων αφεντικών, όταν αυτά αναλάβουν.

Παρόλα αυτά, ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει να "τρέξει" ορισμένες συζητήσεις για τα συμβόλαια των μικρών, προκειμένου να "προλάβει" τους νέους ιδιοκτήτες και να δείξει έργο, πράγμα πάντως που φαίνεται αρκετά δύσκολο, λόγω της οικονομικής "στενότητας" που υπάρχει στο Τριφύλλι.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.