Ads Top

Οι Ισπανοί ρωτάνε για τον Τουρέ!


Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Μπέτις στις 20 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και στην ισπανική ομάδα προσπαθούν να μάθουν αν θα παίξει ο Τουρέ.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 20 του Σεπτέμβρη την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν φυσικά να ξεκινήσουν με νίκη, την προσπάθεια τους για πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και οι Ισπανοί έχουν αρχίσει, όπως έχει κάνει και ο Ολυμπιακός, να συλλέγουν πληροφορίες για τους ερυθρόλευκους.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί κι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφορά το θέμα που φαίνεται να απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της Μπέτις και δεν είναι άλλο από τον Γιάγια Τουρέ.

Η μεταγραφή του διεθνούς άσου στον Ολυμπιακό προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο και αυτό που θέλουν να μάθουν οι Ισπανοί είναι αν ο Τουρέ θα παίξει στο παιχνίδι της 20ης Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Όλοι καταλαβαίνουν πως ο έμπειρος σούπερ σταρ της ομάδας του λιμανιού είναι σε θέση να κάνει την διαφορά με την παρουσία του κι αυτό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.

Θα κάνει μεγάλη προσπάθεια ο Τουρέ

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού θα χρειαστεί δύο εβδομάδες προπονήσεων στο Ρέντη για να φτάσει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς δεν έκανε προετοιμασία. Ο Τουρέ είναι αποφασισμένος να «σπάσει τα κοντέρ» καθώς θέλει να δώσει το παρών στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Ισπανούς στο Καραϊσκάκη.

Ο πολύπειρος μέσος έλεγε και χθες στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών ότι θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με την Μπέτις σε δύο εβδομάδες.

Το γεγονός πάντως ότι οι Ισπανοί ρωτούν για να μάθουν αν ο Αφρικανός μέσος θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, φανερώνει πολλά για τα όσα μπορεί να προσφέρει ο Τουρέ στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η UEFA έκανε αφιέρωμα στην μεταγραφή του Γιάγια στους ερυθρόλευκους. Λέει κι αυτό πολλά…

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.