Ads Top

Τετράδα... κόλαση!


Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη σεζόν... φουριόζος, κάτι το οποίο φαίνεται και από το γεγονός ότι στις πρώτες 7 επίσημες αναμετρήσεις του έχει σημειώσει 17 τέρματα.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι καταιγιστικοί στα ματς τους, βγάζοντας πάρα πολλές τελικές, συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία, κάτι το οποίο είναι αυτό που θέλει και ο κόσμος του Θρύλου.

Από τα 17 τέρματα που έχει σημειώσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα 14 έχουν σημειωθεί από τους Φορτούνη, Λάζαρο, Ποντένσε και Γκερέρο, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν συμμετοχή μόλις σε 2 γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φορτούνης διανύει ίσως την καλύτερη του χρονιά στον Θρύλο, με τα 3 γκολ που έχει σημειώσει, αλλά και τις 4 ασίστ του να το επιβεβαιώνουν. Ο Φορτούνης έγινε ξανά ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας και αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός θα οδηγείται με ασφάλεια προς την επίτευξη των στόχων του.

Ο Λάζαρος, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 τέρματα, τα 4 εκ των οποίων σε ευρωπαϊκά ματς. Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου πέρα, όμως, από τα τέρματα που έχει σημειώσει, έχει βγάλει απίστευτο πάθος στην ομάδα, κάτι το οποίο έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την τετράδα… κόλαση του Θρύλου δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει κερδίσει τον κόσμο, με τις απίστευτες ενέργειές του. Και ακόμη δεν έχουμε δει το τι μπορεί να προσφέρει, όπως τονίζουν άνθρωποι της ομάδας. Ο Πορτογάλος φαίνεται ότι το βρήκε εκτός από τις ασίστ και τις φαντεζί ενέργειές του και με το σκοράρισμα, σημειώνοντας 2 σερί τέρματα με Μπέρνλι και ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, η επιθετική τετράδα των Πειραιωτών κλείνει με τον Γκερέρο, ο οποίος έχει σκοράρει 4 φορές με τη φανέλα του Θρύλου στα επίσημα ματς. Η δουλειά του Ισπανού φορ φαίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν σταματάει να μαρκάρει, τρέχει ασταμάτητα, κρατάει και μοιράζει μπάλα, ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα είχε σημειώσει ακόμη περισσότερα τέρματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν επίθεση… φωτιά και ακόμη δεν έχουν μπει όλα τους τα όπλα.

Φανταστείτε τι θα δούμε, όταν θα μπει και ο Γιάγια Τουρέ στην ομάδα, καθώς και ο Ναουέλ, Νάτχο, Γκιγιέρμε, παίκτες πολλών εκατομμυρίων που έχουν δείξει στις προηγούμενες τους ομάδες ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.