Ads Top

Σπάει όλα τα κοντέρ ο Τουρέ!


Ο διεθνής σούπερ σταρ θα ξεκινήσει από τα τέλη της άλλης εβδομάδας προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. 
Συνεχίζει πρωί και απόγευμα με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Τι λένε στο Ρέντη για τον Γιάγια και τι λέει ο ίδιος για την επιστροφή του στο λιμάνι.

Το όνομα του Γιάγια Τουρέ βρίσκεται στον αφρό της επικαιρότητας του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς ο διεθνής άσος της ομάδας του λιμανιού είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Η μεταγραφή του Τουρέ έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο κι αυτό φάνηκε από την προβολή που έτυχε η συγκεκριμένη κίνηση των πειραιωτών, από μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου.

Ο Τουρέ είναι λοιπόν ξανά μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και ο Αφρικανός μεσοαμυντικός ανυπομονεί για να ξαναπαίξει με την φανέλα των πειραιωτών. To10.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων και το πώς έχουν κυλήσει οι πρώτες μέρες του Τουρέ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού.

Πότε αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, σε ποιο παιχνίδι θα κάνει την επανεμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα και τι λένε στο Ρέντη για τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού. Επίσης, τι λέει ο ίδιος ο Τουρέ για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Μπαίνει σε λίγες μέρες με την ομάδα

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιάγια Τουρέ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Κι όταν λέμε άμεσα η αναφορά έχει να κάνει με χρονικό ορίζοντα μιας εβδομάδας το πολύ δέκα ημερών, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Αφρικανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Αυτός είναι ο στόχος του διεθνούς άσου και ο Τουρέ εκτιμά ότι θα τα καταφέρει. Αυτό άλλωστε είπε και στον προπονητή των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, στην προ ημερών συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες στο Ρέντη.

Ατομικές προπονήσεις πρωί – απόγευμα

Ο Γιάγια Τουρέ δείχνει με την προσπάθεια που κάνει, την επιθυμία του να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο επίπεδο των συμπαικτών του κι αυτό φαίνεται από τις διπλές προπονήσεις που κάνει ο Αφρικανός.

Ο έμπειρος μέσος των ερυθρόλευκων κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, πρωί και απόγευμα για να καλύψει το έδαφος και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή του. Ο Τουρέ δείχνει μάλιστα στο Ρέντη ότι έχει μεγάλη διάθεση και αυτό ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έλεγε μάλιστα σε συνεργάτες του πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κίνηση του Αφρικανού μέσου, να κάνει διπλές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος. «Δείχνει πόσο θέλει να βοηθήσει την ομάδα» τόνιζε χαρακτηριστικά ο κόουτς των πειραιωτών

Ο 35χρονος άσος της ομάδας του Πειραιά ανυπομονεί για την επανεμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι θέλει να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπέτις. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό κι αυτό σημαίνει πως ο Τουρέ θα ξαναπαίξει με την φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μίλαν στην Ιταλία.

Υπάρχει όμως κι ένα μικρό ενδεχόμενο, να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά αυτό είναι βέβαια θέμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τουρέ εμφανίζεται αποφασισμένος να παίξει γρήγορα στον Ολυμπιακό γιατί θέλει πολύ να βοηθήσει τους πειραιώτες και στο Γιουρόπα Λιγκ και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε κάνει διπλές προπονήσεις κάθε μέρα.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.