Ads Top

Κολιτσιδάκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο»


Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε για το παρόν του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τον ΠΑΟΚ.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μπορεί να έπαιξε στο παρελθόν σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν έκρυψε ότι από μικρός ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στον ARENA 89.4 FM για το παρόν του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τον ΠΑΟΚ.

Για τον τόπο καταγωγής του και την επαφή που είχε με την ομάδα του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που μεγάλωσα και θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια. Έχω πάει στην Τούμπα να δω παιχνίδια και γενικότερα το 90% των κατοίκων του Σταυρού απ’ όπου κατάγομαι υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πολύ καλή σχέση με τον Πρέλεβιτς και ήμουν στην υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο μετά την επιτυχία στην Τεργέστη με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς. Ήθελα να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο ποδόσφαιρο. Έχω δεθεί με τον Παναθηναϊκό, δηλώνω Παναθηναϊκός και δεν το παίρνω πίσω. Αγάπησα την ομάδα και αγαπήθηκα από τον κόσμο».

Για τη ποδοσφαιρική του πορεία και σχέση με τις ομάδες που αγωνίστηκε απάντησε: «Είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που έχω πάνω από εκατό συμμετοχές στις τρεις ομάδες που αγωνίστηκα. Έχω καλές αναμνήσεις και σχέσεις με τις ομάδες που αγωνίστηκα. Τώρα ζω στα Χανιά, είμαι σε μια ομάδα εκεί και δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή στην ατυχία της για έχει ταλαιπωρηθεί. Έχει τον κ. Σαββίδη που έχει επενδύσει πολλά χρήματα. Έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ, έχει καλούς παίκτες και προπονητή και δεν λείπει κάτι. Είναι στα καλύτερα χρόνια της ιστορίας της και αν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ θα είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να το πάρει γιατί έχει επενδύσει πολλά χρήματα. Πέρυσι έγιναν διάφορα παιχνίδια και δεν φταίνε οι άλλοι αλλά ο ΠΑΟΚ που έπεσε στην παγίδα».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου στις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ απάντησε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν φανταστικός και δεν έγινε κάτι εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα τελευταία χρόνια έχει πάθει και έχει μάθει ο κόσμος με τις τιμωρίες τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί αυτό τον κόσμο χρειάζεται».

Για την εικόνα των ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στη Σούπερ Λιγκ τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχω δει μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος. Από το ελληνικό πρωτάθλημα έχω δει μόνο κάποια στιγμιότυπα. Οι τρεις ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και τους δίνω συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα και προσωπικότητα θα τερματίσει πρώτη. Απ’ όσο γνωρίζω στα ντέρμπι θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές και το πρώτο δείγμα στον τελικό κυπέλλου ήταν θετικό με τον Ισπανό ρέφερι. Δεν έγινε το παραμικρό, δεν είχαμε διαμαρτυρίες και ο καλύτερος κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά για την αξιοπιστία θεωρώ ότι θα είναι θετικό εάν έρθουν ξένοι σπουδαίοι διαιτητές».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.