Ads Top

«Υπάρχει χρόνος για να δουλέψουμε»


Ο έμπειρος Αμερικανός πλέι μέικερ, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και έντασης στο τελευταίο δεκάλεπτο του φιλικού με τον Ήφαιστο Λήμνου, αλλά υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει χρόνο για να δουλέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που φάνηκε πως είχε μεγάλο κίνητρο για να μας κερδίσει. Έπαιξαν πολύ δυνατά, με μεγάλη ένταση και μας δυσκόλεψαν αρκετά. Στο ξεκίνημα, ήμασταν μέτριοι κι οι αντίπαλοι μας το εκμεταλλεύτηκαν και απέκτησαν αυτοπεποίθηση, έτσι όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση, πήραμε μία διαφορά οκτώ πόντων. Ίσως σε εκείνο το σημείο να θεώρησαν κάποιοι από την ομάδα μας, πως το παιχνίδι θα ήταν εύκολο. Δεν είναι όμως καλό να δίνεις στον αντίπαλο την εντύπωση πως μπορεί να κερδίσει. Αυτό συνέβη στα τελευταία έξι λεπτά της τέταρτης περιόδου. Εκεί κάναμε κακές επιλογές, πολλά λάθη και χάσαμε εύκολα καλάθια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους δώσουμε την ευκαιρία να κερδίσουν το παιχνίδι».

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι να πλησιάσει στη ρακέτα:
«Νομίζω πως σε αυτό το χρονικό σημείο δε θα έπρεπε να υπάρχει πανικός. Υπάρχει χρόνος για να δουλέψουμε όπως θέλουμε και να βγάλουμε στο παρκέ ένα καλό πρόσωπο. Είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες. Αυτό είναι ένα γεγονός αλλά δε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε και να διορθώσουμε από εδώ και πέρα, είναι πως οφείλουμε να έχουμε μια συγκέντρωση. Είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα και να παίζουμε με την ίδια ένταση σε όλο το παιχνίδι. Είναι κάτι που οφείλουμε να μάθουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ξεκινήσαμε μέτρια, ήμασταν καλύτεροι στην τρίτη περίοδο και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, είχαμε μια κατακόρυφη πτώση της απόδοσης μας. Η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται χρόνο. Επιπλέον έχει αρκετά παιδιά που λείπουν. Μπορεί να μην είναι δικαιολογία αλλά είναι μια πραγματικότητα».

*paok24.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.