Ads Top

«Έσκασε» πρόταση έκπληξη για την ταλεντάρα του ΠΑΟ - Διαβάστε από ποια ομάδα!


Ο μικρός θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρόταση που αφορούσε δανεισμό με οψιόν του αγοράς του Τάσου Χατζηγιοβάνη έφτασε το φετινό καλοκαίρι από Ολλανδία μεριά στον Παναθηναϊκό. Από ποια ομάδα; Το SDNA έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Όπως κυκλοφόρησε προ ημερών σύλλογος από τη χώρα των τουλίπων, έφτασε στο κατώφλι του Παναθηναϊκού για λογαριασμό του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Η πρόταση που έγινε περιελάμβανε δανεισμό με οψιόν αγοράς και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Κι αν όλα αυτά είναι γνωστά, το SDNA πηγαίνει το (ολλανδικό) ρεπορτάζ ένα βήμα πιο μπροστά και κάνει την αποκάλυψη σχετικά με τον σύλλογο που πραγματοποίησε επίσημη κρούση για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού».

Στην Χέρενφεν είχαν σχηματίσει ολοκληρωμένο scouting report για τον Χατζηγιοβάνη, από τις εμφανίσεις του τα δύο τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελπίδων.

Η εισήγηση των σκάουτερ ήταν θετική και από την στιγμή που άναψε το «πράσινο φως» (και) ο κόουτς της ολλανδικής ομάδας Γιαν Όλντε Ρίκερινγκ, η Χέρενφεν προχώρησε στο επόμενο βήμα κι έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως αυτή να συγκινήσει τους «πράσινους».

Τι πράγμα; Αν η Χέρενφεν εξακολουθεί να έχει στο «ραντάρ» τον Χατζηγιοβάνη, τώρα μάλιστα που διανύει τα κορυφαία φεγγάρια της καριέρας του στον Παναθηναϊκό;

Αυτό είναι κάτι που σηκώνει έρευνα και νέο ρεπορτάζ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.