Ads Top

«Θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ»


Η «φιλική» ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ήφαιστο Λήμνου με σκορ 68-71 στο Παλατάκι αποτελεί «καμπανάκι» ενόψει του τελευταίου σταδίου προετοιμασίας αλλά και της έναρξης των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που πλέον αγωνίζεται στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Λήμνου που θα βρίσκεται στα «σαλόνια» της Basket League, κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξης της αναμέτρησης αλλά και να καταθέσει την άποψή του για τον Δικέφαλο του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό. Εμείς προσπαθούμε να μπούμε στην φιλοσοφία του κόουτς με σκληρή άμυνα και σταδιακή επιθετική βελτίωση που έχει βάση την ομαδική δουλειά. Ήταν ένα δύσκολο τεστ, μας έλλειπαν τρεις ψηλοί αλλά είδαμε αυτή την εποχή σε πιο σημείο βρισκόμαστε. Άλλωστε πριν 25 μέρες δεν υπήρχε Ήφαιστος, Λήμνος, τίποτε... Αρχίσαμε από το μηδέν και είχαμε πολύ δύσκολη δουλειά να μοντάρουμε μια καινούρια ομάδα 12 νέων παικτών. Νομίζω ότι σε 20-25 μέρες θα είμαστε σε καλό επίπεδο.

Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα γιατί είχε σημαντικές απουσίες. Φαίνεται ότι θα κινηθεί στο περσινό μοτίβο με γρήγορο και όμορφο μπάσκετ, αφού και τον ίδιο κόουτς κράτησε και ένα σημαντικό μέρος του κορμού. Γενικά έχει γεμάτη περιφέρεια και νομίζω ότι θα έχει καλύτερη χρονιά από την περσινή που τελείωσε άκρως πετυχημένη με την 3η θέση. Είναι εποχή προετοιμασίας, υπάρχει επιβάρυνση, ο ΠΑΟΚ έπαιξε και πρόσφατα ένα δυνατό φιλικό με Τουρκική ομάδα, έχει νέα παιδιά που πρέπει να μπουν στην φιλοσοφία του κόουτς και να αντέξουν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Υπάρχουν και έμπειροι Έλληνες παίκτες, το σταφ είναι πολύ καλό, οπότε οι προσαρμογές θα γίνουν».

*inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.