Ads Top

Ο Ναουέλ δεν είναι μία απλή περίπτωση...


Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Αύγουστο, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και λίγες ημέρες μετά πήρε και τον ελεύθερο από τη Μάντσεστερ Σίτι Γιάγια Τουρέ.
Οι άλλοι δύο παίκτες όμως ανήκαν σε ομάδες οπότε έπρεπε να κλείσουν μέχρι το τέλος του προηγούμενου μήνα.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα από την Πόρτο Ζοζέ Σα και τον εξτρέμ Ναουέλ. Ο δεύτερος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αν φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο πρόκειται να βάλει δύσκολα στον προπονητή του Θρύλου, Πέδρο Μαρτίνς!

Δεν είναι μία απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς μιλάμε για ένα μεγάλο ταλέντο από τον οποίο περιμένουν πολλά όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Ισπανία.

Είναι μόλις 21 ετών αλλά έχει δείξει πολλά πράγματα στην Ισπανία, τόσο στη Βιγιαρεάλ όσο όμως και στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα όπου έχει αγωνιστεί. Επίσης έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και με την εθνική Ισπανίας Κ19 και Κ21.

Για αυτό και όταν φτάσει στο επίπεδο που θα είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και κάνει στον αγωνιστικό χώρο αυτά για τα οποία οι Ισπανοί περιμένουν από τον ίδιο μεγάλα πράγματα, τότε ο κόουτς του Ολυμπιακού θα πρέπει να αρχίσει να κάνει τα πλάνα του έτσι ώστε να δώσει στον νεαρό ποδοσφαιριστή τον χώρο που θέλει.

Κάτι που δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αφού στα εξτρέμ αγωνίζονται οι Λάζαρος, Ποντένσε και αμφότεροι έχουν δείξει από την πρώτη ημέρα ότι είναι βασικά γρανάζια της μηχανής του Θρύλου! Αυτό όμως είναι και το ωραίο, να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα και όλοι να δουλεύουν για το καλό του Ολυμπιακού.

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.