Ads Top

«Μην την «πατήσει» σαν την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ - Αν τον υποτιμήσει η Τσέλσι, θα...»


Θα είναι δύσκολα στην Τούμπα για τους Λονδρέζους.
Ο Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει να υποτιμά τον ΠΑΟΚ με την απόφαση του να μην φέρει στην Θεσσαλονίκη όλα τα μεγάλα αστέρια της Τσέλσι, ενώ στον Δικέφαλο βρίσκονται σε δίλημμα για το πως θα χειριστούν την κατάσταση με αφορμή και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Οι Ιταλοί από την φύση τους είναι υπερόπτες ως λαός, όχι μόνο στη σύγχρονή ιστορία τους, αλλά και στην εποχή Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πίστευαν πως είναι ανώτεροι ως έθνος. Αυτό το κουσούρι το έχουν και μάλιστα το μεταφέρουν είτε στις προσωπικές τους σχέσεις, είτε στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι, προπονητή της Τσέλσι, να μην «πατήσει το πόδι στην Τούμπα. Ούτε για την συνέντευξη Τύπου που είθισται να δίνουν οι προπονητές στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αλλά ούτε και να προπονήσει την ομάδα του στην Τούμπα.

Ο Σάρι, σκοπεύει να «κατεβάσει» την ομάδα του στην Τούμπα με αρκετές αλλαγές, ανάλογα με το ποιοι και πόσοι παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ξεκουραστούν. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι για να κερδίσει η ομάδα του τον ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να είναι κομπλέ. Δεν χρειάζεται να έρθει με όλα τα μεγάλα αστέρια στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η άποψη έχει μια λογική, γιατί σου λέει άλλο το «βάθος» του ρόστερ της Τσέλσι και άλλο του ΠΑΟΚ. Όμως καλά θα κάνει ο Ιταλός τεχνικός να μην υποτιμά και τόσο πολύ τον Δικέφαλο, γιατί αν ανατρέψει στο παρελθόν θα δει πως δύο αγγλικές ομάδες Άρσεναλ και Τότεναμ, γνώρισαν τις ήττες-αποκλεισμό λόγω αυτής της άποψης.

Ας αφήσουμε όμως τον Μαουρίτσιο Σάρι κι ας δούμε τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, για το ματς με την Τσέλσι σε συνδυασμό με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται σε πραγματικό δίλημμα για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Αν το θεωρήσει χαμένο το παιχνίδι και το πάει στο χαλαρό, τότε θα κινδυνεύσει από την καλοκαρδισμένη μηχανή της Τσέλσι να γνωρίσει άλλη μια βαριά ήττα μετά απ’ αυτή με τη Μπενφίκα. Αν όμως το παλέψει με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα έχει καταναλώσει η ομάδα αρκετή ενέργεια για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η απόφαση είναι δύσκολη για τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του που θα κληθούν μέχρι αύριο να αποφασίσουν για τους πρωτοκλασάτους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει την Πέμπτη και ποιους θα αφήσει για να τους έχει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εδώ μπαίνει και το εξής ερώτημα προς τον κόσμο και την διοίκηση του Δικεφάλου. Τι θα ενοχλήσει περισσότερο μια ήττα από την Τσέλσι ή από την χάρτινη ΑΕΚ που πέρσι που «έκλεψε» το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους; Σίγουρα όλοι θα επιλέξουν το ματς της Κυριακής, γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει φέτος το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται σε κανέναν να επιτρέψει να του το στερήσει. Παρότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πανιώνιο και ΟΦΗ υπάρχουν κάποια γεγονότα που σε προβληματίζουν.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.