Ads Top

Αυτό που γουστάρει να βλέπει ο κόσμος!


Χωρίς καμία αμφιβολία, τη φετινή σεζόν έγιναν πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα. 
Από τη μία, οι «ερυθρόλευκοι»… απαλλάχτηκαν από παίκτες οι οποίοι την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του συλλόγου, με μερικούς εξ’ αυτών παράλληλα, να παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς.

Και από την άλλη, πέραν αυτού, ο Θρύλος ενισχύθηκε μεταγραφικά σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, σε όλες τις θέσεις. Απέκτησε παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις, παίκτες-ηγέτες με σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως ο Γιάγια Τουρέ, αλλά και ποδοσφαιριστές νεαρούς με τεράστιο ταλέντο και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης.

Όλο το… πακέτο μαζί, λοιπόν, δείχνει μέχρι στιγμής ότι έχει συμβάλει τα μέγιστα για να κάνει, ξανά, τους Πειραιώτες ομάδα. Μία οικογένεια, για την ακρίβεια. Κάτι που αποδεινύεται σε κάθε παιχνίδι του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και όχι μόνο.

Άπαντες στις τάξεις του ρόστερ του Ολυμπιακού δείχνουν ότι γουστάρουν που αποτελούν μέλος της οικογένειας των «ερυθρολεύκων», δίνοντας ό,τι έχουν και δεν έχουν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή έχει… φτιάξει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βλέπει να δημιουργείται κάτι από τα… παλιά, και μην πάτε πολύ μακριά. Όπως και να’ χει, τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής είναι ενδεικτικά για το σύνολο που έχει δημιουργηθεί και δείχνει αποφασισμένο για επιστροφή στις επιτυχίες.

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.