Ads Top

Τσάμπα τα… στοιχήματα για τον Λάζαρο


Ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας για αυτό και οι ειρωνείες πήγαιναν φουλ στις αρχές του καλοκαιριού για το αν θα παίξει ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό. 
Ακόμη όμως και στην εποχή της… εξυγίανσης κάποια πράγματα δεν μπορούν να καταλυθούν.

Η απόφαση της ΕΕΟΔ ήταν αποστομωτική και τα ειρωνικά γελάκια πήγαν περίπατο…

Λίγο πριν μπούμε στα «καυτά» του ποδοσφαίρου μας, τα ματς της Σούπερ Λιγκ που έρχονται με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με τα ντέρμπι των τριών διεκδικητών του τίτλου να «κλέβουν την παράσταση» για πολλούς και διάφορους λόγους ήρθε και η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για τον Λάζαρο. Απόφαση αναμενόμενη από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ θέλησε να «κυνηγήσει» το θέμα της απώλειας του καλύτερου ποδοσφαιριστή που είχε την περσινή σεζόν που πήρε πρωτάθλημα.

Γιατί η ΑΕΚ αποφάσισε να πάει σε μια δικαστική «μάχη» που επί της ουσίας δεν… παιζόταν ούτε στη φυλακή είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν οι άνθρωποι της και δεν έχει πλέον και καμία σημασία.

Η επικοινωνία στην εποχή μας, ζει και βασιλεύει. Ακόμη και τώρα «ακούγονται» τα συνθήματα των οπαδών της ΑΕΚ προς τον Μελισσανίδη για παραμονή του Λάζαρου. Συνθήματα που δεν εισακούστηκαν από την διοίκηση της ΑΕΚ για τους δικούς της λόγους που δεν έχει πλέον καμία σημασία να αναλυθούν.

Η απώλεια όμως του MVP της περσινής σεζόν και το χειρότερο η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν βαρύ «πλήγμα» για την ΑΕΚ όσο και αν προσπάθησαν άπαντες εντός και γύρω από την ομάδα να την υποβαθμίσουν μέσω της χαρακτηριστικής ατάκας Μελισσανίδη πως «όποιον θέλουμε τον κρατάμε».

Πως άλλωστε θα μπορούσε οποιοδήποτε δικαστήριο, ακόμη και στην εποχή της… εξυγίανσης, να δικαιώσει την ΑΕΚ που δεν κατέθεσε καν το συμβόλαιο με τον παίκτη. Και πώς να το καταθέσει όταν η ημερομηνία έγραφε 2016 και η υπογραφή ήταν του Δέδε που τότε ήταν στην ΑΕΚ αλλά εδώ και δύο χρόνια είναι στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης;

Το λέγαμε και τότε, κόντρα στα… στοιχήματα που έβαζαν από την αντίπερα όχθη για τον Λάζαρο. «Να δούμε πότε θα παίξει ο Λάζαρος με τον Ολυμπιακό» ήταν η ατάκα με γελάκια, του στυλ υπονοούμενο πως δεν θα παίξει…

«Φοβήθηκε και κατέβηκε ο ίδιος στην εκδίκαση, φαίνεται πως είναι σε δύσκολη θέση, να δούμε πότε θα παίξει» ξανά όταν ο Λάζαρος άφησε την προετοιμασία της ομάδας για μια μέρα και ήρθε Αθήνα για να δώσει το παρών στην εκδίκαση και να… ξεγυμνώσει τα επιχειρήματα της ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος λοιπόν και παίζει, με εξαιρετική μάλιστα απόδοση καθώς «γουστάρει με τρέλα» να φοράει τα ερυθρόλευκα, και θα συνεχίσει να παίζει με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Γιατί απλά με αυτή έχει συμβόλαιο, το μοναδικό όπως αποφάσισε και το αρμόδιο δικαστήριο.

Τώρα όσοι συνεχίζουν να ελπίζουν σε τιμωρία του Λάζαρου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δικαίωμα τους. Εδώ πίστευαν πως δεν θα παίξει καν στον Ολυμπιακό, εκεί θα κολλήσουν; Βεβαίως κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε… στη Βόρεια Κορέα δεν θα βρισκόταν δικαστήριο για να τιμωρήσει παίκτη που η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποφάσισε πως αυτό που υποστηρίζει η ΑΕΚ δεν ισχύει καθώς το συμβόλαιο που έλεγε πως έχει μαζί του είναι άκυρο.

Αλλά ξαναλέω, δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να υποστηρίζει ότι θέλει. Ακόμη Δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα. Βεβαίως είναι αλήθεια πως οι ειρωνείες για τον Λάζαρο από την αντίπερα όχθη… καταλάγιασαν.

Είπαμε όμως, ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας. Εξ ου και η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την διαρροή της απόφασης. Λες και επειδή έγινε γνωστή η απόφαση πριν ανακοινωθεί επίσημα, αυτή επηρεάστηκε.

Συγγνώμη, αλλά ούτε στα παραμύθια δεν συμβαίνουν αυτά. Εκτός αν θεωρούν στην ΑΕΚ πως τόσες και τόσες δικαστικές υποθέσεις, αθλητικές και όχι μόνο γύρω από το ποδόσφαιρο και τους εμπλεκομένους με αυτό επηρεάζονταν επειδή όλως τυχαίως τις διαβάζαμε πριν καν ανακοινωθούν από «εξυγιαντικά» ΜΜΕ. Όταν τότε οι τρεις ιδρυτές της «εξυγίανσης» ήταν μαζί. Και μετά οι δύο. Τώρα βεβαίως είναι ο καθένας μόνος του αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Όσον αφορά τέλος την… ενόχληση του Γραμμένου για την διαρροή λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ, για να κρατήσει τα μπόσικα της εξυγίανσης, το ευχάριστο είναι πως μετά από καιρό άνοιξε η πόρτα της ντουλάπας…

Εκείνης που προφανώς είχε μείνει ερμητικά κλειστή μετά την Τούμπα και τα όσα συνέβησαν με τον Σαββίδη.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.