Ads Top

«Ποιος Καρέλης; Μ’ αυτόν τον πρώην «πράσινο» θα γινόταν χαμός!»


Καυτό μεταγραφικό παρασκήνιο! - Γιατί έκανε πίσω ο Σαββίδης!


Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ έχει επανέλθει στην επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πρόσφατες δηλώσεις του Σουηδού άσου σε Μέσο της πατρίδας του, στις οποίες αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Superleague για την απόκτησή του.

Πάντως, παρά τα όσα γράφτηκαν, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποια πρόταση για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και ο ίδιος ο Μπεργκ έκανε λόγο για «διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και κάποιες από την Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον», κάνοντας ξεκάθαρο διαχωρισμό.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες μας, ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για τον διεθνή παίκτη, όμως ουδέποτε κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης συναντήθηκε με τον ατζέντη του Μπεργκ στην Ολλανδία. Το συμπέρασμα που βγήκε από το ραντεβού ήταν ότι ο 32χρονος άσος αποτελεί μια πάρα πολύ ακριβή περίπτωση, με τον Δικέφαλο να μην είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα στην Αλ Αΐν για την αγορά του.

Ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να διαπραγματευθεί ως ελεύθερος με ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιανουαρίου 2019…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.