Ads Top

Δεν έπαθε και τίποτα!


Με ποδόσφαιρο βγαλμένο από PlayStation η Τσέλσι πήρε δίκαια το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ (0-1) που έβγαλε σχεδόν... αναίμακτα το τεστ επί της φοβερής ομάδας του Σάρι.
Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός και αναμφίβολα η Τσέλσι έδειξε και στο γήπεδο της Τούμπας πως θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Europa League. Και αυτό φάνηκε πρωτίστως από τις επιλογές του Μαουρίσιο Σάρι για την αρχική ενδεκάδα και κατόπιν από την διάθεση που έδειξαν με το «καλημέρα» οι Λονδρέζοι.

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, οι «μπλε» εγκλώβισαν από νωρίς τους γηπεδούχους, οδηγώντας τους σε πολλά λάθη, χωρίς να μπορούν να κρατήσουν καθόλου μπάλα στα πόδια τους. Η υπεροχή της Τσέλσι στο α΄ημίχρονο μετουσιώθηκε σε ένα και μοναδικό γκολ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με εκφραστή τον Γουίλιαν και δημιουργό τον Μπάρκλεϊ.

Η Τσέλσι θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ αλλά επιθετικά φάνηκε πως δεν είναι στην μέρα της και κυρίως ο Άλβαρο Μοράτα αλλά και ο Πέδρο, τον οποίο σταμάτησε δις ο Πασχαλάκης.

Οι ισορροπίες θα μπορούσαν να αλλάξουν ενδεχομένως λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου αλλά ο Μαγιένκο δεν «είδε» την ανατροπή του Μαουρίσιο από τον Ρούντιγκερ.

Στο β΄ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να ανακτά αυτοπεποίθηση, βάζοντας κατά κάποιον τρόπο.... φρένο στις όποιες ορέξεις της Τσέλσι να διευρύνει περαιτέρω το σκορ. Μάλιστα, με την είσοδο Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ, ο Δικέφαλος είχε τις δικές του στιγμές, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 0-1 να σφραγίζει την νίκη των Λονδρέζων στο γήπεδο της Τούμπας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.