Ads Top

Μπίσεσβαρ: «Να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»


Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιριστή του καριέρα στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και τη διαχείριση του ρόστερ από τον Λουτσέσκου. 
Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιριστή του καριέρα στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και τη διαχείριση του ρόστερ από τον Λουτσέσκου.

«Δεν το κρύβω πως θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Τούμπα, να ολοκληρώσω εδώ την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ όπως και η οικογένεια μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός εξτρέμ στην εφημερίδα «Metrosport»

Για τις προτάσεις από άλλες ομάδες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου: «Αληθεύει ότι υπήρξαν προτάσεις και αληθεύει επίσης ότι ο κόουτς μίλησε με καλά λόγια για μένα. Αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε πως και εγώ δεν ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα, έχω φανταστικούς συμπαίκτες, έχουμε μια πολύ καλή και ενωμένη ομάδα, δεν είχα κανένα λόγο να φύγω αν και είχα προτάσεις και μάλιστα καλές για να αποχωρήσω».

Για το αν έχει στο μυαλό του την ανανέωση του συμβολαίου του: «Φυσικά και εύχομαι να έρθει η στιγμή να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπάρχει χρόνος για το συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή θέλω να επιστρέψω δυνατός, να νιώσω ξανά ότι είμαι πολύτιμος για την ομάδα. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου».

Για το αν εκτιμά πως έχει κάτι να αποδείξει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο: «Πιστεύω ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι. Νομίζω ότι αυτά τα δυο χρόνια έχω δείξει ποιος είμαι. Δεν το κρύβω πως θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Τούμπα, να ολοκληρώσω εδώ την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ όπως και η οικογένεια μου. Παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη με την πόλη με τους ανθρώπους της, με τα σχολεία, δεν έχουμε κανένα λόγο να ψάξουμε κάτι άλλο».

Για το αν έχουν υπάρξει συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Εχει γίνει μια κουβέντα αλλά όχι κάτι επίσημο. Εγώ είμαι εδώ, δεκτικός στο να παραμείνω για πολλά χρόνια και αν η ομάδα το αποφασίσει, θα χαρώ να συνεχίσω».
Για την κατάστασή του και πότε θα παίξει: «Τις τελευταίες δυο εβδομάδες αυτό το πράγμα με ρωτάνε συνεχώς όλοι. Πριν συναντηθούμε για τη συνέντευξη ήμουν στον παιδότοπο με τον γιο μου και αυτό με ρωτούσαν όλοι, γιατί δεν παίζω. Τι τους απαντώ; Ότι ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Και πιστεύω ότι έφτασε η ώρα μου. Αυτό τους απαντώ. Πλησιάζει η ώρα που θα παίξω».
Για τον τραυματισμό του: «Νιώθω άτυχος αλλά όχι απογοητευμένος γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Επρεπε να επιστρέψω δυνατός και αυτό έκανα. Εχασα φυσικά κάποια παιχνίδια που ήταν σημαντικά για την ομάδα αλλά είδατε ότι η ομάδα τα κατάφερε καλά. Απλά στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μπενφίκα δεν είχαμε και τη βοήθεια της τύχης. Πιστεύω ότι τα παιδιά που αγωνίστηκαν στη θέση μου έκαναν πολύ καλή δουλειά και ο προπονητής δεν είχε κανένα λόγο να το αλλάξει αυτό και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως ότι θα πάρω τις ευκαιρίες μου και θα παίξω περισσότερο από εδώ και πέρα»

Για τη διαχείριση του ρόστερ από τον Λουτσέσκου: «Το ότι έχουμε γίνει πλέον ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ότι έχουμε γίνει μια ομάδα που ο καθένας παλεύει για τον άλλο σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Γιατί πολύ απλά αν δεν είσαι καλός ποδοσφαιριστής δεν μπορείς να παίξεις στον ΠΑΟΚ. Για να παίζεις στον ΠΑΟΚ είσαι ο καλύτερος!

Κάθε χρόνο προοδεύουμε, οι παίκτες γίνονται καλύτεροι και αυτό σημαίνει ότι είσαι αναγκασμένος να περιμένεις τις ευκαιρίες σου. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε ο προπονητής να αποφασίσει να μας βάλει στην ενδεκάδα και να παίξουμε. Ξέρεις ποια είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ; Ότι στο ρόστερ υπάρχουν είκοσι και πλέον παίκτες που δικαιούνται να αγωνίζονται στην ενδεκάδα! Και είναι σημαντικό πως ο Λουτσέσκου είναι ένας δίκαιος προπονητής και πιστεύω ότι αυτό δεν θα αλλάξει!

Σημαντικό είναι επίσης ότι προοδεύουμε σε κάθε παιχνίδι και δεν μένουμε στάσιμοι. Αυτό ανάγκασε και 21.000 οπαδούς μας να πάρουν διαρκείας. Τους ικανοποιήσαμε για αυτό το έκαναν. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος εμπιστεύεται την ομάδα. Και αυτό μας γεννά υποχρεώσεις. Να επιστρέψουμε αυτή την εμπιστοσύνη. Και αυτό θα το κάνουμε με το να φέρουμε τίτλους. Τους χρειαζόμαστε γιατί έρχονται φανταστικά παιχνίδια μπροστά μας και στο Europa και στις εγχώριες διοργανώσεις».


Για τα 21.000 που έφτασε φέτος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Πιστεύω ότι και άλλα να έδινε η ΠΑΕ θα τα αγόραζαν. Ολοι αγαπούν το σύλλογο και νομίζω ότι αξίζουν το σεβασμό μας. Και πρέπει να τους επιστρέψουμε αυτή την αγάπη. Αυτό θα το κάνουμε αν έχουμε μια καλή σεζόν, αν σκοράρουμε, αν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τους ικανοποιούμε. Και πιστεύω ότι στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν είμαστε σε καλό δρόμο. Στο ματς με τη Μπενφίκα δεν ακούστηκε ο ύμνος του CHL γιατί τον σκέπασαν οι φωνές του κόσμου. Στον ΠΑΟΚ και στη Νάπολι το είδαμε μόνο αυτό. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας ο κόσμος μας».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.