Ads Top

Απίστευτο κόλπο γκρόσο - Μεταγραφή 5 εκατ. παραλίγο να ρίξει την Τούμπα - Ποιος «στράβωσε»


Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει σκαλί και παίζει... χοντρά παντού.
Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών ολοκληρώθηκε με μία σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσέθεσε στο δυναμικό του τον Νίκο Καρέλη.

Ωστόσο, εκτός από την απόκτηση του Έλληνα άσου, εκτυλίχθηκε και ένα… μίνι σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα, καθώς έφτασε πρόταση για τον διεθνή παίκτη από τη Φενέρμπαχτσε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η προσφορά των Τούρκων ανήλθε στα περίπου στα 5.000.000 ευρώ, με την ομάδα του Κωνσταντινούπολης να δίνει στον Πέλκα συμβόλαιο περίπου 1.500.000 εκατομμύριο ετησίως.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ίδιος ο παίκτης δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Τουρκία, ούτε όμως… καιγόταν για να φύγει. Έτσι, ο Πέλκας δεν πίεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποφάσισαν ότι ο 24χρονος άσος είναι απαραίτητο «γρανάζι» στη μηχανή της ομάδας και δεν πωλείται.

Πάντως, η εν λόγω πρόταση αποτελεί ξεκάθαρο σημάδι ότι οι μετοχές του Πέλκα έχουν ανέβει κατακόρυφα και αν ο διεθνής παίκτης συνεχίσει να είναι το ίδιο κομβικός για τον Δικέφαλο, αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στα γραφεία του συλλόγου ακόμα μεγαλύτερες προσφορές.

Δεν αποκλείεται δε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να καλέσουν τον Πέλκα για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, προκειμένου να  τον «γλυκάνουν» και ταυτόχρονα να διαφυλάξουν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεία.

*sportdog.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.