Ads Top

29 παίκτες, 27 διεθνείς!


Ρόστερ 29 παικτών έχει αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιακός και οι 27 απ' αυτούς είναι διεθνείς! 
Δεν είναι όλοι εν ενεργεία, βέβαια, ενώ κάποιοι έχουν παίξει σε εθνικών ελπίδων και νέων, αλλά κι αυτοί διεθνείς θεωρούνται.

Ας τους δούμε, όμως, αναλυτικά ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες. Ο Γιαννιώτης έχει δυο συμμετοχές στην εθνική ανδρών και τέσσερις στην Κ21, ενώ έχει περάσει κι απ' όλες τις «μικρές» εθνικές. Ο Ζοσέ Σα έχει 16 συμμετοχές με την Κ21 της Πορτογαλίας, 14 με την Κ20, αλλά και μία με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Ο Χουτεσιώτης έχει από τέσσερις συμμετοχές με την Κ21 και την Κ19, αλλά και δύο με την Κ18.

Ο Μιράντα έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές, ο Σισέ κλήθηκε πρόσφατα στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Καμαρά που κλήθηκε στην εθνική Γουινέας. ήρθαν στον Ολυμπιακό και έγιναν διεθνείς δηλαδή!

Ο Βούκοβιτς έχει οκτώ συμμετοχές με την εθνική Σερβίας και άλλες τόσες με την Κ19, ο Μεριά είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Τυνησίας (20 συμμετοχές), ο Κούτρης έχει 5 συμμετοχές με Κ21 και Κ19, ο Νικολάου έχει παίξει μια φορά στην ανδρών και έχει άλλες 34 συμμετοχές με «μικρές» εθνικές, ο Τσιμίκας έχει 15 συμμετοχές με την Κ21 και 13 με την Κ19 (κι αν συνεχίσει έτσι θα γράψει πολλές και με τη μεγάλη εθνική), ενώ ο Ομάρ έχει 28 συμμετοχές με την εθνική Νορβηγίας (σε πολλά ματς φοράει και το περιβραχιόνιο) και άλλες 52 συνολικά με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του.

Ο Μασούρας έχει δύο συμμετοχές με την Κ21, για τον Τοροσίδη τα λόγια είναι περιττά (96 συμμετοχές, 10 γκολ με την εθνική), ενώ το ίδιο ισχύει τόσο για τον Νάτχο, ο οποίος έχει 48 συμμετοχές με την εθνική Ισραήλ και άλλες 54 με τις «μικρές» εθνικές, όσο και για τον Τουρέ βέβαια, που έχει 97 συμμετοχές και 19 γκολ με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού!


Ο Μπουχαλάκης έχει κλήσεις στην εθνική ανδρών, αλλά και 23 συμμετοχές σε Κ21 και Κ19, ο Ανδρούτσος έχει μια συμμετοχή με τους «μεγάλους» 16 με τους «μικρούς», ο Ποντένσε έχει περάσει απ' όλες τις «μικρές» εθνικές της Πορτογαλίας (20 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ ο Φορτούνης έχει 33 συμμετοχές με την εθνική ανδρών και άλλες 29 με την ελπίδων.

Ο Ναουέλ έχει 13 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας, ο Βρουσάι 11 με τις αντίστοιχες της Ελλάδας, ο Φετφατζίδης έχει φορέσει 25 φορές τη φανέλα της εθνικής, αλλά και τέσσερις αυτή της Κ21, ο Μάνος έχει μια συμμετοχή με την Κ21, ο Πάρντο έχει τρεις συμμετοχές με την εθνική Κολομβίας, ο Χασάν έχει 25 συμμετοχές στην εθνική Αιγύπτου και 31 ακόμα ως «μικρός» και ο Λάζαρος έχει φορέσει συνολικά 50 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο (32 συμμετοχές με την ανδρών).

Οι μοναδικοί παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ που δεν έχουν χριστεί διεθνείς με εθνικές ανδρών, Κ21 και Κ19 είναι ο Βραζιλιάνος Γκιγιέρμε και ο Ισπανός Γκερέρο.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.