Ads Top

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η μεταγραφή Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ (pics)


Ντόρο στην Ευρώπη έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν είναι λίγα τα διεθνή ΜΜΕ που αναφέρονται στο συγκεκριμένο γεγονός.
Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα είναι από χθες (16/8) το βράδυ ο Πόντους Βέρνμπλουμ, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να παρουσιάζει την απόκτηση του με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Έτσι, δεν είναι λίγα τα ξένα ΜΜΕ τα οποία αναφέρονται στην μεταγραφή του Σουηδού άσσου στον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, η "A BOLA" αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Βέρνμπλουμ ντύθηκε στα "ασπρόμαυρα" πέντε μέρες πριν τη μάχη με τη Μπενφίκα. Μάλιστα η πορτογαλική www.zerozero.pt αναφέρεται στη μεταγραφή εφιστώντας την προσοχή στην ομάδα της Λισαβόνας ενόψει των μεταξύ τους αγώνων.

Αναφορά στην προσθήκη του Σουηδού γίνεται και στη γαλλική africafootunited.com, ενώ θέμα έχει γίνει και στην Τουρκία με πολλά ΜΜΕ να αναφέρονται στο συγκεκριμένο γεγονός και μεταξύ άλλων η "sporx.com" αναφέρει ότι ο Βέρνμπλουμ που ήταν πολύ κοντά στη Γαλατάσαράι, κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ψηλά σε όλα τα ΜΜΕ της Ρωσίας και της Σουηδίας παίζει η είδηση της ανακοίνωσης του 32χρονου ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ, με τη "www.gp.se" να σημειώνει ότι ο Βέρνμπλουμ βρήκε ένα νέο, μεγάλο κλαμπ, ενώ η "www.svt.se" κάνει λόγο για σούπερ αμοιβή.






sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.