Ads Top

«Όργια» Αλέφαντου: «Moυ θύμισε Μιραλάς - Βγάζει τα συκώτια» - Φοβερό «θάψιμο» σε άσο του ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός ειδικά στο α’ ημίχρονο! Μπήκε δυνατά, πρεσάρισε, τους έκλεισε, έκανε τρία γκολ άνετα και γρήγορα. Βέβαια η Λουκέρνη δεν είχε σχέση ως ομάδα με το επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά ο Ολυμπιακός τη σκόρπισε.
Εκπληκτικός ο Χριστοδουλόπουλος και ο Φορτούνης. Αέρινος ο Φορτούνης, θύμισε τον καλό Φορτούνη πριν από 2 χρόνια.

Στέκομαι όμως στο Χριστοδουλόπουλο διότι εγώ έτσι θέλω τον εξτρέμ, να σκοράρει. Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν θέλω Σεμπά, δεν θέλω Ντουρμάζ, θέλω ο εξτρέμ να σκοράρει. Όπως ήταν ο Γκαλέτι, όπως ήταν στα καλά του την πρώτη του χρονιά παλιότερα ο Μιραλάς. Δύο γκολ λοιπόν ο Λάζαρος στο ματς.

Ο Ποτένσε δεν με εντυπωσιάζει εμένα μέχρι τώρα. Ενώ ξέρει καλή μπάλα, το ανάστημά του και κυρίως ότι είναι μακριά από το γκολ, με κάνει να περιμένω πριν πω καλή κουβέντα. Θέλω τον εξτρέμ να σκοράρει.

Ο Γκερέρο κινητικός, βγάζει τα συκώτια στα σέντερ μπακ, τα κυνηγάει. Και γενικώς τις κυνηγάει τις φάσεις. Ο Τσιμίκας πολύ ανεβασμένος. Αυτούς ξεχώρισα.

Το καλό που έκανε ο προπονητής είναι ότι έβαλε την ομάδα που έχει παίξει πιο πολύ από κάθε άλλο σχήμα στα φιλικά. Προσπαθεί να δέσει ένα σχήμα. Καλά έκανε.

Εγώ βέβαια δεν πιστεύω ότι αυτή θα είναι η 11άδα στο πρωτάθλημα, γιατί θα μπει ο Νάτχο σε λίγο καιρό όταν είναι έτοιμος, θα μπουν κι άλλοι παίκτες, είμαι σίγουρος ότι ο Μαρινάκης θα κάνει άλλες δύο καλές μεταγραφές. Αμυντικό χαφ και σέντερ φορ. Θα μπει και ο σέντερ μπακ που πήρε. Όμως καλά έκανε ο προπονητής τώρα και έβαλε αυτήν την 11άδα γιατί ήταν επίσημο ευρωπαϊκό ματς και δεν έπρεπε να γίνει το παραμικρό πείραμα.

Ο Μαρινάκης είναι σκληρό καρύδι, μεγάλος πρόεδρος, μην τον υποτιμά κανείς. Ανανέωσε την τραγική περσινή ομάδα, πάει να την αλλάξει τελείως.

Ο ΠΑΟΚ έκανε φοβερή ανατροπή. Αν πει κανείς ότι στο 0-2 περίμενε τέτοια ανατροπή θα είναι ψέμα. Οι ΠΑΟΚτσήδες λέγανε μέσα τους “αμάν που θα φτάσει το σκορ, πάμε για ρεζίλεμα”.

Όμως ο ΠΑΟΚ έχει καλό προπονητή. Ο Λουτσέσκου έχει φτιάξει οργανωμένη ομάδα και της δίνει και μέταλλο όσο περνάει ο καιρός.

Δεμένος ο ΠΑΟΚ, οργανωμένος, και έπαιζε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Και διαβασμένοι ήταν οι του ΠΑΟΚ, είδατε πώς έτρεξε ο απεσταλμένος απ’ τον πάγκο να πει στον Πασχαλάκη πού να πέσει στο πέναλτι.

Παραφωνία του ΠΑΟΚ ήταν ένας παίκτης. Ο Χατσερίντι. Έμοιαζε σαν ο 12ος παίκτης της Σπαρτάκ! Ψηλός, αργός, μη ευκίνητος, έκανε και το χαζό πέναλτι. Αν του βάλουν κάτω τη μπάλα οι αντίπαλοι, θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Μάτος είναι πολύ καλός παίκτης, και ο Βαρέλα είναι καλός παίκτης, και ο Κρέσπο. Ο Πέλκας είναι πολύ ανεβασμένος, ο Λημνιός με δικαιώνει, ο Πρίγιοβιτς είναι δεινός σκόρερ.

Αλλά ρε συ προπονητή της Σπαρτάκ Μόσχας, μάτια δεν έχεις; Δεν βλέπεις ότι ο Πέλκας είναι η κινητήριος δύναμη του ΠΑΟΚ; Πώς τον αφήνεις μόνο του; Έβλεπα αυτόν τον προπονητή και νόμιζα ότι είναι αγρότης που φυτεύει καλαμπόκια με το τρακτέρ! Δεν κάνουν τα ρούχα τον άνθρωπο, εγώ αν δω φάτσα καταλαβαίνω.

Θα γίνει μεγάλη μάχη στη Ρωσία για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ αν παίξει με Χατσερίντι θα έχει πρόβλημα. Μπορεί όμως να σκοράρει. Το κακό είναι ότι με 2-1 αποκλείεται.

Αντίθετα, η ΑΕΚ πιστεύω ότι θα περάσει πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να μειώσω την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά με απογοήτευσε η Σέλτικ. Το σκοτζέζικο ποδόσφαιρο έχει πέσει πολύ. Πού είναι η παλιά Σέλτικ και η παλιά Ρέιντζερς; Ένα τσούρμο παιδάκια που έμοιαζαν με μπούληδες ήταν η Σέλτικ. Καλύτερη ως ομάδα είναι η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι δουλεμένη ομάδα από τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος πέρσι όπως έλεγα από τους πρώτους μήνες της σεζόν, τον Χιμένεθ. Ο Ουζουνίδης καλά το πάει ως τώρα, μου αρέσει το σφικτό 4-4-2, είναι επιτυχία του η αξιοποίηση του γρήγορου Κλωναρίδη, και μου αρέσει ότι δεν κρατάνε πολύ τη μπάλα, τη δίνουν γρήγορα.

Πολύ μεγάλη μάχη θα γίνει για το πρωτάθλημα φέτος μεταξύ των τριών, θα γίνει σφαγή για τον τίτλο.

Ο τερματοφύλακας της Σπαρτάκ, τι φρούτο ήταν αυτό. Δώρο έκανε στον ΠΑΟΚ. Μου θύμισε τα εγκληματικά λάθη της… Τιτίκας που έπαιζε στη Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, του Κάριους.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.