Ads Top

Ατακάρες Αλέφαντου για Ολυμπιακό - «Kλείνω την τηλεόραση με...» - «Θάψιμο» σε ΑΕΚ, αποθέωση ΠΑΟΚ


Ρεσιτάλ από τον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό.

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και... αλλάζει κανάλι στη Μάντσεστερ του Μουρίνιο.

Καταπληκτικός Φορτούνης και μου άρεσε πολύ ο Καμαρά! Θέλει μεγάλη προσοχή η ρεβάνς, θα είναι σκυλιά οι Άγγλοι εκεί…

Ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, όλες οι γραμμές, και η άμυνα. Και τα χαφ. Και η επίθεση. Όμως η μπροστινή τριάδα δεν σκόραρε.

Δεν ήταν σε μέρα ο Λάζαρος, δεν σκόραρε και ο Γκερέρο, για τον δε Ποτένσε τα έχω πει γιατί τον παρακολουθώ στενά, δεν είναι αυτό που λένε οι εφημερίδες.

Εγώ την ντρίμπλα τη θέλω κοντά στο τέρμα, έξω μακριά τι να την κάνω.

Εγώ θέλω από τον εξτρέμ το γκολ. Να το κοιτάξουν αυτό γιατί ξέρει μπάλα ο παίκτης και δεν είναι αργός, αλλά δεν είναι ως τώρα ουσιαστικός.

Κρίμα που δεν έβαλε άλλο ένα γκολ μετά το 3-1 ο Ολυμπιακός που είχαν μείνει αυτοί με 10 παίκτες.

Εκεί θα καθάριζε την πρόκριση. Τώρα δεν έχει περάσει. Θέλει μεγάλη προσοχή η ρεβάνς.

Αλέφαντο να ακούτε, την ξέρω την Αγγλία, το ξέρω το στενό τους γηπεδάκι, οι Άγγλοι εκεί θα είναι σκυλιά. Και τους είδα δυνατούς και γρήγορους.

Καταπληκτικός ο Φορτούνης, γρήγορος, σουτέρ.

Εγώ είχα πει για αυτόν πριν 2 χρόνια ότι είναι για μεγάλη ομάδα της Ευρώπης αν παίξει τη μπάλα που μπορεί να παίξει και φτιάξει τη φυσική του κατάσταση.

Και μου άρεσε πολύ ο Καμαρά. Χαφ που έτρεχε παντού και έκοβε.

Με τους παίκτες που έχει πάρει ο Μαρινάκης και ακόμα δεν τους έχουμε δει να παίζουν -καλά κάνει ο προπονητής και φτιάχνει σταθερό σχήμα- θα έχει ο Ολυμπιακός δύο καλούς σε κάθε θέση όταν μπουν στην ομάδα.

Πάμε στην ΑΕΚ τώρα. Έτσι όπως είδα τη Βίντι, είναι ομαδούλα! Το ουγγρικό ποδόσφαιρο έχει ξεπέσει εντελώς, κάποτε βλέπαμε Ούγγρους και χορταίναμε μπάλα. Χάλια ήταν η ΑΕΚ μετά το 0-2, έκανε λάθη σε άμυνα και επίθεση, έγινε το 1-2 και έπρεπε να γίνει 2-2. Αναρχία είδα μετά το 0-2, ούτε τακτική, ούτε κοντά οι γραμμές, παραλίγο να μπλέξει η ΑΕΚ. Θα περάσει τώρα σίγουρα. Μεγάλη η τύχη της πάντως να κονομήσει 25 εκ. ευρώ έχοντας αποκλείσει ομάδες εύκολες. Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τώρα μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε από την Μπενφίκα, αλλά στάθηκε καλά και στην όχι καλή του μέρα. Έχει αποκτήσει προσωπικότητα. Ανοιχτή η πρόκριση στην Τούμπα. Μπορεί να περάσει ο ΠΑΟΚ. Την έχω δει την Μπενφίκα με την Σπόρτινγκ και με την Πόρτο, δεν είναι κάτι το φοβερό. Με το 1-1 που πήρε πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ.

Βλέπω τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο και κλείνω την τηλεόραση! Τραγική κατάπτωση. Και αυτός ο Πογκμπά, θυμάστε τι έλεγα για τα 100 εκ. ευρώ, ότι εγώ δεν θα έδινα ούτε 20 για αυτόν! Πεταμένα λεφτά. Ένας ψηλός με πόδια πιο ψηλά από άλλους του ύψους του που τον δυσκολεύουν να τρέξει γρήγορα, αυτός κάποιες φορές μοιάζει με τύπους που γυρνάνε από τη μία καφετέρια στην άλλη να πίνουν καφέ. Πού είναι η έκρηξή σου; Δεν είναι έτσι οι μεγάλοι παίκτες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.