Ads Top

Αποκάλυψη: Οι απίστευτες απαιτήσεις του Βέρνμπλουμ - Χαλάει το deal;



Από χθες το βράδυ έχουμε γράψει, εδώ στο sportog, ότι το θέμα του Πόντους Βέρνμπλουμ και του ΠΑΟΚ είναι λίγο... δύσκολο να προχωρήσει.
Προφανώς δεν είναι ευθύνη των ανθρώπων του που συνεχώς η σύζυγος Βέρνμπλουμ ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα. Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε μέχρι και να τους αγοράσουν (!) σπίτι, όχι απλώς να το νοικιάσουν.

    Παράλληλα, πέραν της συζύγου, ο ίδιος ο Βέρνμπλουμ έβαζε ολοένα και νέους όρους, προϋποθέσεις κ.λπ. ,κάτι που έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του Δικέφαλου.
   
    Παρακαλετά, άλλωστε, δουλειά δεν γίνεται.

Πάντως με βάση τα όσα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, ο Σουηδός άσος θα έπρεπε να έρθει... τρέχοντας! Καθώς οι Θεσσαλονικείς του παρουσίασαν σπίτι με 8.000 και 10.000 ευρώ ενοίκιο τον μήνα, χώρια τα χρήματα για το σχολείο των δύο παιδιών του, που θα κάλυπτε εξ ολοκλήρου ο Δικέφαλος!

Βασιλική πρόταση του έκαναν, αλλά προφανώς ο Βέρνμπλουμ δεν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, αν κάποιος... χαίρεται από αυτή την εξέλιξη, σίγουρα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Τέτοιον παίκτη, που να έρχεται με όρους, προϋποθέσεις κ.λπ., σίγουρα δεν ήθελε στα αποδυτήρια ο Ρουμάνος. Κάτι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που ο κυπελλούχος Ελλάδας δείχνει πιο δεμένος από ποτέ και πιο... οικογένεια από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του. Είναι προφανές λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που δεν χρειαζόταν στα αποδυτήρια είναι ένας ποδοσφαιριστής με απαιτήσεις και ύφος...χιλίων καρδιναλίων. Και που, βεβαίως, αμφιβάλουμε πολύ αν θα δεχόταν ποτέ να κάτσει πάγκο...

 Άλλωστε, βγαίνοντας στην αγορά με 10 εκατ. ευρώ (όσα θα κόστιζε για την τριετία ο Σουηδός), ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ποιοτκή μεταγραφή τουλάχιστον αντίστοιχη με αυτή του Βέρνμπλουμ!

Οπότε μάλλον πηγαίνουμε για ακύρωση του deal, κάτι που φάνηκε και από το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος μάλιστα αναλαμβάνει απολύτως την ευθύνη για αυτή την εξέλιξη...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.