Ads Top

Οριστικό «deal» ΠΑΟΚ με Τόσκα - Έρχεται αύριο στην Θεσσαλονίκη!


«Έκλεισε» και τυπικά η υπόθεση του Αλίν Τόσκα για τον ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο Ρουμάνο ποδοσφαιριστή να μετακομίζει από αύριο κιόλας στην Θεσσαλονίκη υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Πριν την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, ΠΑΟΚ και Ρεάλ Μπέτις είχαν έρθει σε συμφωνία για την μετακίνηση του Αλίν Τόσκα στον Δικέφαλο, όπως σας είχε μεταφέρει το SDNA.

Η κρισιμότητα του ευρωπαϊκού παιχνιδιού ωστόσο ήταν η πρώτη προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, με την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση να μένει για λίγο στην άκρη, κάτι που προκάλεσε και την.... ανησυχία των Ρουμάνων, οι οποίοι απευθύνθηκαν στον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να τον ρωτήσουν τι συμβαίνει με τον Τόσκα και γιατί καθυστερεί το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Tελικώς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν, η "χρυσή" τομή βρέθηκε αναφορικά και με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, και ο Ρουμάνος μπακ ετοιμάζει τα πράγματα για να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. 

Αυτό αναμένεται να συμβεί αύριο, όταν και ο 26χρονος αριστερός μπακ θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.