Ads Top

Εξωπραγματικό deal: «Τον πήρε 400.000 και τον δίνει 5+ εκατομμύρα!»


Τρομερό «σχέδιο» για «τελειωμένο» του Πέδρο Μαρτίνς! - Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κλείσει τέτοιο DEAL!
O Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, τουλάχιστον στις πρώτες επιλογές, με αποτέλεσμα να δίνουν και να παίρνουν τα σενάρια περί πώλησής του.

Μάλιστα, τελευταία γράφτηκε ότι μεγάλοι σύλλογοι από την Ολλανδία ορέγονται τον Ιρανο φορ, ο οποίος είχε καλή παρουσία στο Μουντιάλ και έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Όπως λέγεται, Χέρενφεν και Ουτρέχτη ενδιαφέρονται για τον άσο του Ολυμπιακού, ωστόσο πρόκειται για ένα ενδιαφέρον που υπάρχει από τις αρχές του καλοκαιριού και τώρα βγήκε στην επιφάνεια.

Πάντως, οι συγκεκριμένες ομάδες δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Πειραιωτών που ανέρχονται αυτό το διάστημα και λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στα 4-5 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, όπως φημολογείται, αυτό ήταν το «σχέδιο» του μάνατζερ του Ιρανού έτσι ώστε να γίνει πιο εφικτή η πώληση του πελάτη του.
Μένει να δούμε, λοιπόν, αν η τακτική του εκπροσώπου του Καρίμ Ανσαριφάρντ αποδειχθεί καταλυτική για το μέλλον του πελάτητ του, καθώς δεδομένα στο λιμάνι θα ήθελαν να «ξεφορτωθούν» έναν παίκτη που δε βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και μπορεί να φέρει καλά χρήματα από το εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι ο Ιρανός αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό, αν και εφόσον προχωρήσει μια πώληση κοντά στα ποσά που προαναφέραμε, θα πρόκειται δεδομένα για ένα ακόμα super deal στο λιμάνι. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.