Ads Top

Πρώτο θέμα στην A Bola η πρόταση Σπόρτινγκ σε Πρίγιοβιτς (pics)


Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ξεχωρίζει σε σημερινά δημοσιεύματα του Πορτογαλικού Τύπου. 
Οι εμφανίσεις του "Πρίγιο" κόντρα στη Μπενφίκα φαίνεται πως κέντρισαν το ενδιαφέρον των "λιονταριών" της Πορτογαλικής πρωτεύουσας...

Κεντρικό θέμα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έχει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Σέρβο επιθετικό η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα "A Bola". Αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Τα λιοντάρια σκέφτονται για τον Πρίγιοβιτς», έχοντας τον φορ του ΠΑΟΚ με μεγάλη φωτογραφία στο επίκεντρο. «Η πρόταση στον ΠΑΟΚ και η εναλλακτική επιλογή του Μουριέλ, που συνεχίζουν να είναι αρνητικοί ως το προς να έρθουν στο Αλβαλάδε», αναφέρει επίσης η πορτογαλική εφημερίδα.

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ρήτρα 10 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς, ενώ οι πληροφορίες από την Πορτογαλία λένε πως η πρόταση της Σπόρτιγγκ είναι κοντά στα 6.5 εκ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου.


Παράλληλες αναφορές γίνονται σχεδόν σε όλον τον Πορτογαλικό Τύπου, με χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της "Record", που τονίζει την πρόταση των "Λιονταριών" στον ΠΑΟΚ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.