Ads Top

Τρέμουν τον ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα - Τι αποκάλυψε ρεπόρτερ του πορτογαλικού συλλόγου


Φυλάνε τα ρούχα τους...
Μια μέρα πριν την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο ρεπόρτερ της πορτογαλικής ομάδας, Νούνο Μαρτίνς, μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν στην Μπενφίκα τις διπλές αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 FM:

Για την αγωνιστική κατάσταση της Μπενφίκα: «Είναι μια πολύ καλή αρχή για τη Μπενφίκα στη σεζόν. Ξεκίνησε καλά τη χρονιά αν συνυπολογίσουμε τις δύο νίκες στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα και το ότι βρίσκεται στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το ποιον εκτιμά ως φαβορί για την πρόκριση: «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί. Δεν υποτιμώ τον ΠΑΟΚ, όμως, πιστεύω ότι η Μπενφίκα είναι το φαβορί για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της Μπενφίκα: «Ο Ζόνας με τον Καστίγιο δεν θα αγωνιστούν. Ειδικά ο Ζόνας, ο οποίος δεν έπαιξε σε κανένα ματς φέτος. Λογικά δεν θα προλάβει και ο Καστίγιο».

Για το τι πιστεύουν στη Μπενφίκα σχετικά με τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει σεβασμός όπως συμβαίνει και με κάθε αντίπαλο. Αυτή είναι η νοοτροπία που επικρατεί γενικότερα στην Μπενφίκα. Από εκεί και πέρα, ξέρουν ότι δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ».

Για το πόσο κόσμος θα βρεθεί στο «Ντα Λουζ»: «Δεν ξέρω πόσοι φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι στο γήπεδο, όμως, θα είναι πάρα πολλοί αυτοί της Μπενφίκα. Κόντρα στη Φενερμπαχτσέ σημειώθηκε sold out. Αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για αγώνα πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και πάλι sold out».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.