Ads Top

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Σε εξαιρετική βραδιά όλοι



Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη Βασιλεία μέσα στο σπίτι της (3-0), με τους παίκτες του Δικεφάλου να πιάνουν κορυφαία απόδοση, χωρίς να υστερεί κανείς. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των παικτών του Δικεφάλου.
Πασχαλάκης: Όταν χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του, διατηρώντας το μηδέν για τον ΠΑΟΚ. Πιστώνεται την εντυπωσιακή ασίστ στον Πρίγιοβιτς, για το 2-0 του ΠΑΟΚ.

Μάτος: Μεστός και ουσιαστικός από την δεξιά πλευρά ο Βραζιλιάνος μπακ του Δικεφάλου, έβγαλε αρκετές συνεργασίες με τον Δημήτρη Λημνιό.

Βαρέλα: Είναι αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τον... θρίαμβο του ΠΑΟΚ, με το γκολ που σημείωσε στο 7ο λεπτό. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Χατσερίδης: Μπήκε στην ενδεκάδα την τελευταία στιγμή εξαιτίας του τραυματισμού του Βιεϊρίνια, με τον Ουκρανό στόπερ να δείχνει ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, παίρνοντας ουκ ολίγες κεφαλιές.

Κρέσπο: Ξαφνικά βρέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ανταποκρινόμενος άριστα στα καθήκοντα του, έχοντας και αρκετά ανεβάσματα.

Μαουρίσιο: Ουσιαστική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο χαφ, οποίος συνεργάστηκε άψογα με Πέλκα και Κάνιας στον χώρο του κέντρου.

Κάνιας: Αρκετά τρεξίματα και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες από τον Ισπανό μέσο, που συνέχισε με... φόρα από το ματς της Τούμπας.

Πέλκας: Δύο ασίστ πιστώνεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος απέδειξε σε ακόμη ένα ματς, ότι αποτελεί βαρόμετρο στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ.

Λημνιός: Διατήρησε την θέση του στο αρχικό σχήμα. Είχε αρκετές ενέργειες και έβγαλε συνεργασίες με τον Μάτος, ενώ δεν φοβήθηκε να πάει στο ένας εναντίον ενός.

Ελ Καντουρί: Σφράγισε την καλή του εμφάνιση με ένα πανέμορφο γκολ, με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό να δείχνει ότι τη φετινή σεζόν θα είναι άλλος... παίκτης σε σχέση με πέρσι.

Πρίγιοβιτς: Για ακόμη ένα ματς είχε αρκετές μονομαχίες με τα αντίπαλα στόπερ, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι απέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα κάνοντας την... μισή φάση γκολ.

Οι αλλαγές

Ζαμπά: Μπήκε στη θέση του Ελ Καντουρί, για να δώσει φρεσκάδα και ταχύτητα στα... φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο προς το τέλος του αγώνα έβγαλε... εκνευρισμό.

Σάκχοφ: Μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί για να δώσει ανάσες στον χώρο του κέντρου για τον ΠΑΟΚ.

Ουάρντα: Στα πέντε λεπτά της παρουσίας του, πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ταλαιπωρώντας τους αμυντικούς της Βασιλείας.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.