Ads Top

Απώλεια πριν τον ΠΑΟΚ;


Στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα βρίσκεται ο, ταλαντούχος αμυντικός των Πορτογάλων, Ρούμπεν Ντίας, λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη (21/8, 22:00) στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας.
Δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής «L' Equipe» αναφέρει ότι η Λύον είναι μια ανάσα πλέον από το να ανακοινώσει την συμφωνία με τους «Αετούς», για την απόκτηση του 21χρονου στόπερ, που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Μάλιστα αναφέρεται ότι οι Γάλλοι θα σπάσουν το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής, μετά τα 24 εκατομμύρια ευρώ που είχαν καταβάλει στην Πόρτο, για την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες το 2009.

Το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία της για τον Ντίας δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ, με την ρήτρα του στην Μπενφίκα να φτάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία σημείωναν πως η αντίπαλος του Δικεφάλου δεν θα ήθελε να αποδυναμωθεί, πριν από τα παιχνίδια για τα play off του Champions League και θα συζητούσε για την παραχώρηση του Ντίας μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο οι Γάλλοι παρουσιάζουν την υπόθεση σχεδόν... τελειωμένη και πλέον μένει να φανεί το που θα κάτσει η «μπίλια» και αν αυτή η μεταγραφή επηρεάσει τους... «ασπρόμαυρους».

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.