Ads Top

Ρουκέτες Αλέφαντου για Ολυμπιακό: «Αυτούς τους δύο να πάρει - Δεν βλέπω καλά τον Μαρτίνς αν...»



Ο ΠΑΟΚ έχει καλό προπονητή και καλή ομάδα. Γυμνασμένη ομάδα, με αλληλοκαλύψεις. Εγώ για τον Λουτσέσκου είχα δώσει μάχη από τότε που ήταν στην Ξάνθη να τον πάρει μεγάλη ομάδα. Έβγαινα τα έλεγα “αυτός ξεκινάει από την άμυνα και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, είναι σοβαρός προπονητής. Πρέπει να πάει σε μεγάλη ομάδα”.
Και πράγματι έκανε το καφενείο που ήταν ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα. Γκολ πολύ δύσκολα τρώει.

Και για τον Λημνιό που έκανε όργια θυμάστε οι αναγνώστες από το άλλο σάιτ όταν ήταν στον Ατρόμητο που έβγαινα και έλεγα “θα γίνει παικτάρα με την ταχύτητα που έχει και με την μπούκα, είναι για μεγάλη ομάδα”.

Ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη με τη Λουκέρνη και πιστεύω θα τα πάει καλά. Με τη βοήθεια του κόσμου και γνωρίζοντας οι παίκτες τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, πιστεύω θα κάνει καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός, θα παίξει γρήγορα και θα νικήσει. Με τη Λουκέρνη παίζει, δεν γίνεται να μην περάσει.

Θα είναι μεγάλο κριτήριο για τον προπονητή αυτό το ματς. Αν πάθει ζημιά ο Ολυμπιακός με τη Λουκέρνη, δεν τον βλέπω καλά. Είναι από την άνοιξη εδώ, ξέρει καλά την ομάδα, είχε χρόνο να τη δουλέψει, τόσα φιλικά έπαιξε, τους παίκτες που ήθελε σχεδόν όλους τους έχει πάρει ο Μαρινάκης και θα του φέρει κι άλλους.

Αν με ρωτούσαν πού να πάρουν δύο παίκτες, θα τους έλεγα κάτι που δεν περιμένει ο πολύς κόσμος. Θα ξεκινούσα από σέντερ φορ. Αλέφαντο να ακούτε.

Αλλά σέντερ φορ όχι ψηλό και αργό, τελειώσανε αυτά τα σέντερ φορ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σέντερ φορ που να ντριμπλάρει με ταχύτητα χρειάζεται ο Ολυμπιακός, να κάνει τη ζωή δύσκολη στα αντίπαλα σέντερ μπακ.

Από εκεί και πέρα, χρειάζεται ενίσχυση και στον κόφτη. Όχι παίκτη με μυαλό και άλλα τέτοια που λένε διάφοροι, αλλά παίκτη με ταχύτητα. Το μυαλό να πάει στα έδρανα των πανεπιστημίων. Όταν μιλάμε για αθλητισμό και για ποδόσφαιρο, για εμένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ταχύτητα.

Ο Ολυμπιακός με τους δύο παίκτες που είπα, θα γίνει άλλη ομάδα. Αλλά και έτσι όπως είναι τώρα πιστεύω ότι θα παίξει όπως πρέπει με τη Λουκέρνη την Πέμπτη και θα νικήσει. Περισσότερα θα πούμε μετά το ματς. Δεν θέλω να πω άλλα τώρα, μην πει κανείς ότι ρίχνω το ηθικό της ομάδας.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.