Ads Top

Με την ψυχολογία στα ύψη!


Ήταν 1η Ιουλίου, όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.
Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα δείχνει συνεχώς πόσο πολύ γουστάρει που αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα, κάτι το οποίο έχει κάνει φανερό και στα δύο πρώτα επίσημα ματς του Ολυμπιακού, όπου έχει σκοράρει 4 τέρματα κόντρα στην Λουκέρνη.

Ο Λάζαρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όχι τόσο στο σώμα του, όπου ακόμη δεν βρίσκεται στο τέλειο αγωνιστικό επίπεδο, κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ακόμη διανύουμε τον Αύγουστο, όσο στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Μπέρνλι, όπου αφού πρώτα κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και να γίνει μία γροθιά με την ομάδα, τόνισε ότι πιστεύει ότι θα βρει και πάλι το γκολ.

Φυσικά, δεν είναι ότι πιο εύκολο να σκοράρεις, ειδικά κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο, ο Λάζαρος είναι «τρελαμένος» στον Θρύλο και σκοπεύει να συνεχίσει το σερί του.

Όμως ακόμη και αν δεν τα καταφέρει θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League.

*gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.