Ads Top

ΒΟΜΒΑ: «Ο Ολυμπιακός ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Κουαρέσμα!»


Απίστευτη πρόταση του Ολυμπιακού στην Μπεσίκτας για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet». Στην ηλεκτρονική της έκδοση, στο «hurriyet.com.tr», πριν από λίγη ώρα υπήρξε το σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «προσφορά έκπληξη για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα».
Το σχετικό δημοσίευμα που μπλέκει τους «ερυθρόλευκους» με τον 34χρονο Πορτογάλο εξτρέμ αναφέρει ακόμα: «καθώς η μεταγραφική περίοδο προχωρά, η επίσημη πρόταση για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα ήρθε από τη γειτονική χώρα. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Μπεσίκτας για τον Πορτογάλο παίκτη που φτάνει στα 5 εκατομμύρια ευρώ!»

Σημειώνεται ακόμα πώς «η διοίκηση της Μπεσίκτας είναι λογικό να εξετάζει αυτή την άκρως ελκυστική προσφορά. Σε συνεννόηση με τον προπονητή Σενόλ Γκιουνές, θα πάρουν την απόφαση για το εάν θα κάνουν αποδεκτή αυτή την κρούση».

Σε ό,τι αφορά τώρα τους «ερυθρόλευκους», αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι μονάχα στη ρεβάνς με την Μπέρνλι και στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ό,τι άλλο είναι να γίνει, θα συμβεί μετά το ματς στην Αγγλία και εφόσον έχουν πάει όλα καλά.

*thrylos24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.