Ads Top

Δεν είναι μόνο ο Βέρνμπλουμ - Αυτόν ανακοινώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ - Φορ από το πάνω ράφι!



Πανέτοιμος να επισημοποιήσει δυο μεγάλες μεταγραφές είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς τόσο ο Πόντους Βέρνμπλουμ, όσο και ο Τσούμπα Ακπόμ, θα φορέσουν τα «ασπρόμαυρα»!
Χθες το SDNA αποκάλυψε το... μπαμ που προανήγγειλε ο Γιώργος Σαββίδης, καθώς ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ Πόντους Βέρνμπλουμ, έρχεται σήμερα το μεσημέρι Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου!

Ο ΠΑΟΚ μέσω του μεγαλομετόχου του, αναγκάστηκε να πιέσει την πλευρά Βέρνμπλουμ για άμεση απάντηση, στρατηγική που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είχε αποτέλεσμα, με τον παίκτη να φτάνει σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη!

Σε περίπτωση που κυλήσουν όλα ομαλά, τότε η απόκτηση του Βέρνμπλουμ θα πρόκειται για άλλη μια οικονομική υπέρβαση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ που ενισχύει τα μέγιστα την ομάδα.

Παράλληλα παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα θα πρέπει να θεωρείται ο Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα την σχετική συμφωνία.

Ο Γιώργος Σαββίδης, μάλιστα έκανε και τις σχετικές... αποκαλύψεις μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, αναρτώντας φωτογραφίες του Τσούμπα Ακπόμ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.