Ads Top

«Διακαής «πόθος» του Μαρινάκη ο Κουαρέσμα!»


Αυτό δεν θα είναι μπάμ...αλλά έκρηξη ηφαιστείου εφόσον πραγματοποιηθεί. Όλα είναι «φήμες» που έρχονται στο φως της δημοσιότητας χωρίς να είναι απλός μόνο σενάρια αλλά να περιέχουν και μία δόση αλήθειας.
Ο ηγέτης του Θρύλου μας Ευάγγελος Μαρινάκης βλέποντας ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό μομέντουμ και με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ θέλει να κάνει ένα δώρο στο κόσμο του Θρύλου με ένα όνομα που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Δεν είναι μυστικό πως τις τελευταίες ώρες ακούστηκαν πάρα πολλά ονόματα όπως του Μπαλοτέλι, του Λαβετσι και του Μπέν Αρφά αλλά και του «ζογκλέρ» Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος είναι ο πόθος του προέδρου μας, ο παίκτης που θέλει να πραγματοποιήσει το μεγάλο «Μπαμ». Μία Βόμβα που δεν θα ακουστεί μόνο εντός συνόρων αλλά θα προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την ήπειρο.

Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα. Ο Κουαρέσμα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεσίκτας όμως τόσο ο ίδιος όσο και ο Τούρκικός σύλλογος θέλουν να λήξουν την συνεργασία τους. Η Μπεσίκτας δεν είναι κρυφό ότι στο μάτι έχει βάλει Φορτούνη και Ανσαριφάρντ. Για τον έλληνα μέσο δύσκολα θα γίνει κάτι αφού οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα τον πουλήσουν, όμως για τον Ιρανό επιθετικό ίσος να αποδειχθεί και παίκτης κλειδί. Τον θέλουν, θέλει να φύγει και ο ίδιος αφού βλέπει πως δύσκολα θα βρεί χώρο στο ρόστερ φέτος, ειδικά με τοις εμφανίσεις που κάνει ο Γκερέρο.

Αν οι Τούρκοι λοιπόν τώρα δώσουν τον Κουαρέσμα σύν κάποια χρήματα όχι φυσικά 8 και 10 εκ. που λένε αφού μέσα ίσος μπει σαν αντάλλαγμα ο Πορτογάλος εξτρέμ τότε ο Μαρινάκης δεν θα το σκεφτεί και πολύ και θα τον δώσει. Αυτό είναι και το πιο πιθανό να γίνει αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που με μία του κίνηση με ένα του σουτ έχει ξεσηκώσει την κερκίδα. Τι και αν πρόκειται για παίχτη 33 χρονών, είναι ακόμα βασικός στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και δεν κουνιέται από το αρχικό σχήμα.

Έχουμε ακόμα έξι μέρες έως ότου τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και το σίγουρο είναι ότι όλοι αναμένουμε με αγωνία μήπως δούμε πάλι…να γίνετε κόκκινο το «Ελ. Βενιζέλος» με παίχτη δώρο από το πρόεδρό μας. Πάντως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο ηγέτης μας είναι αυτός.

*thrylos24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.