Ads Top

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την πρώτη «μάχη» με Λουκέρνη


Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το «παζλ» για την μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Λουκέρνη.
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει εστιάσει στην τακτική στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει επισημάνει στους παίκτες του τις αδυναμίες των Ελβετών στα μετόπισθεν και επανάλαβε σήμερα πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πιέσουν την άμυνα της Λουκέρνης.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο μεθαυριανό ματς, όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του. Το πιθανότερο σχήμα λοιπόν είναι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο.

Βέβαια η εικόνα για την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι πιο ευδιάκριτη μετά την αυριανή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού. Ο Μαρτίνς αναμένεται να δείξει και αύριο βίντεο στους παίκτες του, με στιγμιότυπα από παιχνίδια της Λουκέρνης, δίνοντας και τις τελευταίες οδηγίες για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.