Ads Top

Τρομερό νέο για τον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό θα περάσει αέρα την Μπενφίκα - Όλα δουλεύουν για πάρτη του


Στην Πορτογαλία «χτυπιούνται», αλλά στην Τούμπα... πανηγυρίζουν.
Η προετοιμασία της Μπενφίκα για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αύριο στο «Ντα Λουζ» ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με μια προπόνηση και σε αυτή δεν συμμετείχε ο Αντρέ Αλμέιδα, βάζοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Ρουί Βιτόρια.

Στο προπονητικό κέντρο της, στο Σεϊσάλ και όχι στο «Ντα Λουζ» προπονήθηκε η Μπενφίκα σήμερα το πρωί και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Ρουί Βιτόρια, αφού προστέθηκε ένα ακόμα πρόβλημα και μάλιστα σε θέση που υπάρχει «θέμα» για την πορτογαλική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε πορτογαλική ιστοσελίδες, στην τελευταία προπόνηση των «λουζιτάνων» πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε ο Αντρέ Αλμέιδα και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση κρίνεται από δύσκολη έως απίθανη.

Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία και δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Το πρόβλημα μεγαλώνει για την Μπενφίκα αφού εκτός του Αλμέιδα δεν υπάρχει στο ρόστερ άλλο δεξί μπακ, μιας που ο Εμπουεχί είναι τραυματίας εδώ και καιρό, ενώ ο Σεμπαστιέν Κορτσιά που ανακοινώθηκε χθες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Αν τελικά δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Αντρέ Αλμέιδα, τότε ο Ρουί Βιτόρια θα προβεί σε αλχημείες στο δεξί άκρο της άμυνας, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Δικέφαλος

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.