Ads Top

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Πέδρο Μαρτίνς


Όλοι στο Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Πορτογάλου κι αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του κλίματος. 
Η συμπεριφορά του Μαρτίνς έχει «κερδίσει» τους παίκτες και οι ερυθρόλευκοι κάνουν πρώτα απ’ όλα λόγο για «πολύ καλό άνθρωπο».

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Κάτι απόλυτα λογικό από την στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτός που ανέλαβε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας των ερυθρόλευκων. Μια αποστολή κάτι παραπάνω από σημαντική και συνάμα δύσκολη καθώς ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει εδώ και αρκετούς μήνες να αλλάξει τα πάντα.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να σταθούμε και σ’ ένα θέμα που δεν έχει να κάνει τόσο με τις προπονητικές ικανότητες του Πορτογάλου. Το σίγουρο είναι πως η πρώτη εικόνα που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι στα δύο παιχνίδια με την Λουκέρνη ήταν πολύ καλή και ελκυστική. Και τούτο αν μη τι άλλο φανερώνει την δουλειά που έχει γίνει από τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι να αναφερθούμε στην άποψη που έχουν σχηματίσει οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον χαρακτήρα του Πέδρο Μαρτίνς. Για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Πορτογάλος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού.

«Ο Πέδρο είναι πολύ καλός άνθρωπος, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας» λένε οι παίκτες του Ολυμπιακού και προσθέτουν. «Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του έδειξε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο. Η συμπεριφορά του είναι πολύ καλή κι αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο».

Ο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο ότι έχει «κερδίσει» τους παίκτες του με τον τρόπο που τους έχει πλησιάσει. Το λένε οι ίδιοι οι παίκτες, όχι εμείς. «Είναι σωστός απέναντι μας και δίκαιος. Είναι καλός χαρακτήρας κι αυτό έχει βοηθήσει στην δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος στα αποδυτήρια. Είναι προπονητής που σέβεται τους παίκτες κι έχει κερδίσει τον σεβασμό μας», επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.

Είναι κι αυτό ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως όσο καλύτερες είναι οι σχέσεις του προπονητή με τους παίκτες του, τόσο καλύτερο είναι και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Και η αλήθεια είναι πως με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που του προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση την περσινή σεζόν.

Ο Μαρτίνς έχει λοιπόν κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των παικτών του. Και όταν μάλιστα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι όντως ο Πορτογάλος έχει χαρακτήρα που κερδίζει τον σεβασμό.

Αυτό είναι κάτι που έχει σημασία και η καλή άποψη που έχουν σχηματίσει οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον χαρακτήρα του προπονητή τους, μετράει πολύ σε ότι έχει να κάνει και με την δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια. Ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Πέδρο Μαρτίνς.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.