Ads Top

«Αυτά είναι τα δύο ΑΛΗΘΙΝΑ «μπαμ» του Ολυμπιακού!»


Αύγουστος. Ο μήνας που είναι παχιές οι μύγες και οι μεταγραφές, αν είσαι φίλος του Ολυμπιακού. Εδώ και αρκετά 24ωρα έχει «βουΐξει» ο τόπος για το μεγάλο... μπαμ που θα κάνει, λέει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ξαφνικά όλοι μιλούν γι' αυτό. Ονόματα με «βάρος» θαυμαστών και... τραπεζικών λογαριασμών κάνουν παρέλαση σε κοινωνικά δίκτυα και ΜΜΕ.


Έχουν ακουστεί / λεχθεί αδιανόητα πράγματα. Έχει χαθεί η μπάλα. Και μαζί μ' αυτή, ο προσανατολισμός. Πόσο εύκολο είναι αλήθεια να συμβεί το τελευταίο. Το επιβεβαιώνουμε κάθε καλοκαίρι και δη τον Αύγουστο που, όπως προείπαμε, πέρα από τις μύγες είναι... παχιές και οι μεταγραφές.

Αλήθεια, πότε θα ενηλικιωθούμε (ποδοσφαιρικά) άπαντες; Πότε θα μάθουμε να βάζουμε τις σκέψεις μας σε μια τάξη. Πότε θ' αρχίσουμε να ιεραρχούμε σωστά τα πράγματα; Χθες, σήμερα και αύριο, για ποιό πράγμα ΠΡΕΠΕΙ να μιλάνε όλοι; Τί ΠΡΕΠΕΙ να είναι πιο σημαντικό απ' όλα στην ερυθρόλευκη ατζέντα συζήτησης; Το μεταγραφικό μπαμ ή μήπως η ρεβάνς με τη Μπέρνλι;

Έχουμε συνειδητοποιήσει πόσα και πόσο σημαντικά παίζει αύριο ο Ολυμπιακός στην Αγγλία; Έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο αντιποδοσφαιρικό είναι αυτό που συμβαίνει με την μπαμολογία; Έχουμε συνειδητοποιήσει πώς μπορεί να αισθάνονται όλοι εκείνοι που αποθεώθηκαν επί τέσσερα σερί επίσημα ματς που βλέπουν / ακούν τον ενθουσιασμό στην πιθανότητα ερχομού 2-3 παικτών ακόμα που θα θέλουν να τους πάρουν τη θέση;

Για να μην το κουράζουμε, δύο είναι τα αληθινά ΜΠΑΜ για τον Ολυμπιακό. 1) Η πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League. 2) Η ίδια η ομάδα εφόσον συνεχίσει να ομορφαίνει Κυριακές και (καλώς εχόντων των πραγμάτων) Πέμπτες της σεζόν που μόλις άρχισε. Για τους υπόλοιπους μπαμολάγνους, υπάρχουν και τα δυναμιτάκια της Ανάστασης. Τώρα ΜΟΝΟ Μπέρνλι.

*gavros.gr, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.