Ads Top

«Είναι μεγάλο μυαλό – Θα μας ανεβάσει επίπεδο»


 Ο Νάτχο κερδίζει τις εντυπώσεις στο Ρέντη. Όλοι «βγάζουν το καπέλο» στον Ισραηλινό μέσο και ο Μαρτίνς χαμογελά βλέποντας τι μπορεί να προσφέρει ο έμπειρος μέσος. 
Ο βαθμός ετοιμότητας του διεθνούς άσου ενόψει Μπέρνλι και οι σκέψεις του Πορτογάλου

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να ικανοποιήσει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την μεταγραφική επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, για την απόκτηση 8αριού που θα μπορεί να κάνει την διαφορά για την ομάδα του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε συμφωνία με τον Μπίμπαρς Νάτχο και ο 31χρονος πρώην μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις στο Ρέντη.

To10.gr σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από το Ρέντη για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Ισραηλινός μέσος και τα όσα λένε οι συμπαίκτες του για τον διεθνή μέσο. «Είναι μεγάλο μυαλό και θα μας βοηθήσει πολύ. Πρόκειται για παίκτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο» έλεγαν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.

Και είναι επίσης πολύ σημαντικό να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Νάτχο, βλέποντας αυτά που μπορεί να προσφέρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Νάτχο για μικρό χρονικό διάστημα στο ματς με την Λουκέρνη στην Ελβετία.

Αποφάσισε όμως να μην ρισκάρει καθώς ο Ισραηλινός δεν είναι 100% έτοιμος και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο Νάτχο δεν πήγε στην Ελβετία αλλά συνέχισε την σκληρή δουλειά στο Ρέντη και όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών για το παιχνίδι με την Μπέρνλι.

Είναι προφανές ότι ο Νάτχο θέλει ακόμα ένα μικρό χρονικό διάστημα για να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του. Είναι όμως σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με την Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. Ο Νάτχο είναι αυτή την στιγμή σε θέση να δώσει ένα ποιοτικό ημίχρονο και αυτό είναι κάτι που δεν περνά…απαρατήρητο από τον Μαρτίνς.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο παρουσίας του Νάτχο στην αποστολή των ερυθρόλευκων στο πρώτο παιχνίδι με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να συμπεριλάβει αυτή την φορά τον Νάτχο στην 18άδα και ίσως να του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής βέβαια ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά του» και πολλά θα κριθούν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.