Ads Top

Ο Ναός ξανά στα ερυθρόλευκα!


Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα την Πέμπτη (23/08) στο ματς με την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης», με όλους να υποκλίνονται στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου.
Ο Θρύλος απόψε ξεκινάει το πρωτάθλημα στο Ναό στις 21:30 κόντρα στον Λεβαδειακό και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ πρέπει και θα είναι στο γήπεδο ντυμένοι στα ερυθρόλευκα για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας.

Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του αποκτά άλλη δύναμη και όλοι πρέπει να βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ναός και στο αποψινό ματς θα είναι ξανά στα ερυθρόλευκα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινήσουν με… το δεξί τις υποχρεώσεις τους και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο κόσμος διψάει για το 45ο και αναμένεται να το δείξει και σήμερα, αλλά και μέσα σε όλη τη χρονιά, όντας πάντα στο πλευρό του Θρύλου, αποτελώντας τον 12ο παίκτη του σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του.

Υπενθυμίζουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους Βοιωτούς συνεχίζεται και σήμερα από τις 10:00- την έναρξη του αγώνα.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.