Ads Top

Έπαθε πλάκα ο Μάρτινς με Γκιγέρμε-Χασάν στη προπόνηση!


Έμεινε άφωνος ο Πορτογάλος προπονητής.
Ο Ολυμπιακός με τους Γκιγιέρμε και Χασάν ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Μπέρνλι.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με την Μπέρνλι τους Γκιγιέρμε και Χασάν.

Παρόλο που ο Πέδρο Μαρτίνς απουσίασε από την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, δεν άλλαξε τίποτε στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ούτε, βεβαίως, στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι Ερυθρόλευκοι στο Ρέντη. Καθώς ο βοηθός του 48χρονου τεχνικού, Αντόνιο Ενρίκες, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του, στην επιστροφή των Ερυθρόλευκων στις προπονήσεις, μετά την άδεια που είχαν… κερδίσει, μαζί με την πρόκριση επί της Λουκέρνης.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το to10.gr, η μεγάλη διαφορά σε σχέση με προηγούμενες προπονήσεις ήταν η παρουσία των Γκιγιέρμε Τόρες και Αχμέντ Χασάν. Των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, οι οποίοι πραγματοποίησαν τη δεύτερη προπόνησή τους στο Ρέντη, αλλά μόλις την πρώτη μαζί με τους νέους τους συμπαίκτες. Χωρίς, μάλιστα, να πάρουν χρόνο… προσαρμογής. Καθώς αμέσως ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα των Πειραιωτών και δεν έκαναν κάποια ξεχωριστή προπόνηση.

Μάλιστα, το πρώτο αβίαστο συμπέρασμα και για τους δύο είναι ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα έτοιμοι να μπουν και να παίξουν. Βρίσκονται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αυτό επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Επιβεβαιώνοντας ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο… έτοιμα όπλα στη διάθεσή του ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπέρνλι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρώτα δείγματα γραφής, τώρα, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Γκιγιέρμε κέρδισε με το καλημέρα τις εντυπώσεις. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά και μερικές επαφές με την μπάλα στο δίτερμα, αλλά και στις ασκήσεις, για να δείξει στους νέους του συμπαίκτες πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. «Ξέρει πολύ μπάλα», «πασάρει καλά, σωστά και παίζει πολύ καλά κάθετα», «κινείται διαρκώς και καλύπτει πολλούς χώρους», «έχει εξαιρετικό σουτ», είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που ακολούθησαν την πρώτη παρουσία του 27χρονου κόφτη στο νέο του σπίτι! Μια παρουσία που αν μη τι άλλο προκάλεσε ικανοποίηση και χαμόγελα, καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον Γκιγιέρμε.

Βεβαίως, οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν πολλά και από τον Χασάν. Ο οποίος επίσης προκάλεσε θετικά σχόλια με την παρουσία του. Με το μεγάλο κορμί του να είναι αυτό που με την πρώτη ματιά εντυπωσίασε τους Ερυθρόλευκους παίκτες. Ο Αιγύπτιος είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση από τον Βραζιλιάνο, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον είναι απολύτως καλά. Μάλιστα, στην προπόνηση επιβεβαίωσε ότι διαθέτει εντυπωσιακά καλή τεχνική για το μπόι του (1,92 μ.), αλλά και καλά τελειώματα και με τα δύο πόδια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση των δύο νέων παικτών, τώρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς είναι απίθανο να χρησιμοποιήσει κάποιον εκ των δύο ως βασικό στα παιχνίδια με την Μπέρνλι. Πιθανότατα και οι δύο θα είναι στην αποστολή, αλλά όλα δείχνουν ότι η αρχική ενδεκάδα δεν θα αλλάξει, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες που πήραν την πρόκριση επί της Λουκέρνης.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.