Ads Top

Αποκαλύψεις Λουτσέσκου μετά την πρόκριση - «Αυτή τη μεταγραφή θέλω, τι έγινε με τον Ζαμπά»



Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία με το άνετο 3-0 , τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, την εμφάνιση του Ελ Καντουρί, τις μεταγραφές, αλλά και την αντίδραση του Ζαμπά στο φινάλε του αγώνα μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς κατάφερε να ισορροπήσει το σοκ του Βιειρίνια: «Κατάλαβα ότι ήταν μεγάλη η απώλεια του συγκεκριμένου παίκτη. Είχαμε όμως τη δυνατότητα να βάλουμε ένα παίκτη που έχει εμπειρίες. Σε αυτές τις καταστάσεις εμπιστεύεσαι τους παίκτες, τη δουλειά σου και τις εμπειρίες».

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα: «Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που παίξαμε πολύ καλά. Έχουμε καλή οργάνωση και καλούς παίκτες. Πρώτα από όλα έχουμε πολύ δυνατό χαρακτήρα σαν ομάδα. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον μέσα από τη δουλειά μας και μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα πήγαμε για να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι, σεβόμενοι τον αντίπαλο μας. Κάναμε μεγάλη κουβέντα μεταξύ μας για αυτό το ματς. Τώρα μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ας κρατήσουμε αυτή τη νίκη, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τις επιλογές που έκανε στο ματς και δικαιώθηκαν, όπως αυτή του Καντουρί αλλά και τη διαχείριση της απουσίας του Βιεϊρίνια: «Ο Ομάρ ήταν πολύ σημαντικός εδώ στη Βασιλεία γιατί έχει την ποιότητα να κρατήσει την μπάλα κάτω από πίεση. Μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα από τα δεξιά, μπορέσαμε να διαχειριστούμε την έξοδο του Κάνιας. Ξέραμε ότι χάσαμε ένα πολύ δυνατό παίκτη όπως είναι ο Βιεϊρίνια που βοηθούσε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα όμως χρησιμοποιήσαμε τον Κρέσπο γιατί μπορεί αν παίξει στο κέντρο και στο πλάι ώστε να δίνει βοήθειες. Έχουμε ομάδα που προσπαθεί και παλεύει για να καλύψει το κενό των υπολοίπων. Ο Χατσερίντι έκανε ένα πραγματικά πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Για την τεράστια πρόκριση που ήρθε και αν αλλάζουν τα δεδομένα με την Σπαρτάκ: «Δεν ξέρω ούτε ποια είναι τα ποσοστά πρόκρισης μας και της Σπαρτάκ Μόσχας. Χρειάζεται απλά να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Με το ομαδικό μας πνεύμα πρέπει να καταφέρουμε να προκριθούμε».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ τις μέρες που απομένουν για κλείσει η μεταγραφική περίοδος: «Ξέρετε πολύ καλά ότι προσπαθώ να φέρω έναν αριστερό μπακ. Πρώτα πρέπει να δούμε τι υπάρχει στην αγορά. Αν έχουμε μια ευκαιρία τότε καλώς, αλλιώς έχουμε ένα πάρα πολύ καλό γκρουπ».

Για την αντίδραση του Λέο Ζαμπά: «Ο Ζαμπά είναι ένα παιδί και γίνεται 19-20 χρονών. Ήθελε πολύ να παίξει αλλά επειδή δε κατάφερε να σκοράρει ήταν απογοητευμένος. Του φώναξα όταν πήγε να κάνει κάποιες ντρίπλες όταν το σκορ ήταν 0-0, ενώ στο 0-3 θα έδειχνε ασέβεια προς την ομάδα και αυτό μας έβαζε σε κίνδυνο. Μιλήσαμε και τώρα είναι εντάξει».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.