Ads Top

«Θέλει να γυρίσει μόνος του στον Ολυμπιακό ο Τουρέ»


Αρκετά χαρούμενος με την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπέρνλι ο Σάββας Θεοδωρίδης. 
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία κόντρα στους «κλάτερς» αφιέρωσε αυτή την πρόκριση στους οπαδούς όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και όλων των ομάδων, ενώ τόνισε ότι ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απρόβλεπτος και κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα μίλησε και για τον Γιάγια Τουρέ όπου αποκάλυψε ότι ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

«Ήμασταν διαβασμένοι. Κάναμε περήφανη την ομάδα, πήραμε βαθμούς για την Ελλάδα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Την χαρίζω την πρόκριση αυτή σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας, όχι μόνο στους Ολυμπιακούς, αλλά και στον πρόεδρό μας ο οποίος έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνει τον Ολυμπιακό πολύ μεγάλη ομάδα και με ό,τι σχεδιάζει ακόμα. Είναι απρόβλεπτος ο πρόεδρος και δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι μπορεί να κάνει. Έχει κάνει πράγματα μέχρι τώρα. Σήμερα πρέπει να πανηγυρίζουν τα εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού στους οποίους χρωστάμε μετά το περσινό πρωτάθλημα με όλα τα περίεργα που ξέρουν και οι ίδιοι. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι λεβέντες πραγματικοί. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους».

Σε ερώτηση αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια και το όνομα του Γιάγια Τουρέ, απάντησε: «Τον Τουρέ τον είχαμε πάρει εμείς 18 ετών. Είδατε ο Τοροσίδης γύρισε πίσω στον Ολυμπιακό, τέτοιους παίκτες θέλω εγώ στον Ολυμπιακό. Και ο Τουρέ θέλει μόνος του να γυρίσει στον Ολυμπιακό, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα κατακτά τους παίκτες. Ήταν μεγάλη απόφαση του προέδρου να αλλάξει όλη την ομάδα, ακόμα δεν είδατε τίποτα!», ανέφερε μεταξύ άλλων στην Cosmote Tv.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.