Ads Top

«Τελειώνει» ο Μίχελ από τον ΠΑΟΚ


Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία πως ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ θα απομακρυνθεί από την ομάδα, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.
Μετά από δύο περίπου χρόνια παραμονής του στη θέση του αθλητικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να διακοπεί συνεργασία με τον Λούμπο Μίχελ. Ο Σλοβάκος πρώην διεθνής διαιτητής τον Φεβρουάριο του 2016, μετά την απόλυση του Φράνκ Άρνεσεν, κλήθηκε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. Μια απόφαση που αιφνιδίασε τους πάντες καθώς ο Μίχελ δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις, εκτός από ένα σύντομο πέρασμα που είχε από τη Σαχτάρ.

Ο Σλοβάκος παράγοντας, έκανε πολλά λάθη στο κεφάλαιο που λέγεται μεταγραφές. Δυσκολεύτηκε να κλείσει, αλλά και να επιλέξει ποδοσφαιριστές που θα συνέχιζαν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ. Το αποκορύφωμα ήταν η περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ, όπως λένε στα μανατζερικά στέκια. Η έλευση του Μάριο Μπράνκο στο Δικέφαλο, παρότι από την ΠΑΕ έβγαινε πως δεν είναι καπέλωμα προς τον Μίχελ, έγινε για να αναλάβει ο Πορτογάλος τη θέση του αθλητικού διευθυντή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο αποκλεισμός από τη Μπενφίκα, αναμένεται να φέρει μια σειρά από εξελίξεις στην ασπρόμαυρη ομάδα. Από σήμερα το πρωί υπήρξε μια έντονη φημολογία πως ο Λούμπος Μίχελ διανύει τις τελευταίες ώρες στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Αν ΠΑΟΚ και Μίχελ συνεχίσουν να πορεύονται μαζί αλλά από άλλο πόστο θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.